Familie celebră de interlopi, dată în urmărire. Tatăl și cei doi fii au fost implicați în mai multe infracțiuni violente

Familie celebră de interlopi, dată în urmărire. Tatăl și cei doi fii au fost implicați în mai multe infracțiuni violente Poliție. Sursa foto: Jaromír Chalabala | Dreamstime.com

Trei lideri ai lumii interlope din București au fost dați în urmărire de poliție, pentru comiterea mai multor infracțiuni. Este vorba despre Marcel Kalu și fiii săi Marco și Franco. Despre aceștia se spune că spărgeau dinții victimelor cu ciocanul de șnițele.

Alexandru Claudiu Pascu, zis Marco Kalu, a fost dat în urmărire internațională fiind acuzat că a bătut doi tineri în toaleta unui club din București. El a mai fost acuzat de sechestrarea și torturarea unui bărbat, dar și de conducere sub influența drogurilor. Alexandru Claudiu Pascu este fiul lui Marcel Kalu, un cunoscut lider al lumii interlope care acționează în Sectorul 1 din București. Acesta a fost dat, la rândul său în urmărire intenațională. pentru executarea unei pedepse cu închisoarea. Interlopul a fost acuzat că a influențat declarațiile unor martori într-un dosar penal.

Fiul său Marco Kalu a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sectorului 2 la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 3 luni cu executare, pentru lovire sau alte violențe în forma agravată. Conform acuzațiilor din dosarul penal, la data de 19 fenbruarie 2017, în jurul orei 2:30, în timp ce se afla în toaleta unui club bucureștean, Marco Kalu a bătut doi bărbați.

Aceștia participau la o petrecere de aniversare și se aflau la baie unde glumeau și se înjurau reciproc. Aflat în toaletă, Marco Kalu a considerat că injuriile i se adresează și l-a lovit pe nul dintre cei doi, care a căzut la pământ. Interlopul nu s-a oprit aici și a început să-l calce în picioare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel de-al doilea bărbat a încercat să oprească bătaia și s-a băgat între cei doi. Interlopul l-a lovit și pe acesta, lăsându-l inconștient la pământ, lângă prietenul său. Cei doi au fost transportați de urgență la Spitalul Floreasca și au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

sursa foto. Newsweek

Franco Kalu condamnat pentru tentativă de omor

Fratele lui Marco, interlopul Franco Pascu, zis Franco Kalu este fostul iubit al Otiliei Bilionera, dar și membru al unei grupări de interlopi specializată în răpiri. El și-a îngrozit victimele spărgându-le dinții cu ciocanul de șnițele.

Kalu a fost condamnat, anul trecut, la opt ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor. Împreună cu un alt interlop, l-a înjunghiat de mai multe ori, în urmă cu patru ani, pe Răzvan Lucan, zis Românu, în fața ambasadei Chinei. A fost o răfuială în lumea interlopă, iar totul ar fi plecat de la soția lui Lucan, care ar fi avut, cu doar câteva ore mai devreme, un conflict în trafic cu un membru al clanului din care face parte Franco Kalu.

Implicați într-un dosar de-al lui Mario Iorgulescu

În septembrie 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire ilegală de libertate și loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului. Poliția l-a reținut după o plângere  penală făcută de victimă, care a reclamat că Mario Iorgulescu l-a chemat într-un apartament sub pretext că dorește să-i restituie o sumă de bani.

Acolo, ajutat de frații Kalu, Mario Iorgulescu și-a bătut victima și a înjunghiat-o. Ulterior, aceasta a fost amenințată ca să-și retragă plângerea, după cum relatează Newsweek.