Unde merg în vacanță unii dintre cei mai cunoscuți interlopi de la noi din țară

Unde merg în vacanță unii dintre cei mai cunoscuți interlopi de la noi din țară Sursa foto: RomaniaTV

Interlopii români au decis ca anul acesta să își petreacă, alături de familii, câteva zile în cele mai cunoscute destinații din Grecia și Italia. Totodată, unii dintre ai au ales litoralul românesc pentru a se bucura de vacanță.

Cunoscutul interlop Nuțu Cămătaru a ales să plece, anul acesta, alături de mai mulți cunoscuți, în insula Thassos, unde și-a închiriat o vilă de patru stele.

Fiecare dintre ei au plătit doar câteva sute de euro, imobilul fiind în apropiere de o plajă unde mulți turiști, din toate colțurile lumii, vin vară de vară pentru a se bucura de câteva zile de vacanță. De-a lungul timpului, temutul interlop și-a petrecut vacanțele în destinații unde unii doar visează.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Nuțu Cămătaru este cunoscut pentru plăcerea de a petrece timpul alături de familie și prietenii lui, pentru care nu se uita la bani pentru a le face toate plăcerile, în special în sezonul de vacanță.

Bogdan-Iulian Iordache, alias Faraonul de la Madrid, interlopul român care a chefuit pe manele alături de bodyguardul  lui Cristiano Ronaldo, a ales România pentru a-și petrece vacanța.

Concediu de lux pentru interlopii români

Interlopul român a ales cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, Mamaia, unde s-a aflat alături de iubita lui care este însărcinată.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Faraonu din Madrid a precizat că i-a plăcut mult la Mamaia.

"Am fost la Mamaia. Mi-a plăcut Constanța, e un oraș vechi, nereformat, dar mi-a plăcut. Nu mai vine lumea pe Litoralul românesc. Deși e foarte frumos. Sunt mândru și de Autostrada Soarelui, foarte frumos", a spus interlopul.

Totodată, Mircea Băluș, zis Nebunu, urmărit internațional de poliție, și-a petrecut câteva zile pe coasta de vest a Italiei, de unde transmitea totul pe Facebook.

Băluș își desfășoară activitatea din Milano, de unde organizează petreci cunoscute alături de maneliști celebri de la noi din țară. Reamintim că interlopul român, liderul Clanului Sportivilor, a fost prin în Italia de către autorități. Cu toate acestea, Mircea Nebunu se plimbă fără probleme prin Europa, în vacanțe scumpe și extravagante, scrie newsweek.ro