Evenimentul Zilei > Social > Ani grei de închisoare pentru fostul iubit al Otiliei Bilionera. L-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya
Ani grei de închisoare pentru fostul iubit al Otiliei Bilionera. L-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya

Ani grei de închisoare pentru fostul iubit al Otiliei Bilionera. L-a înjunghiat pe „fratele” lui Puya

Fostul iubit al Otiliei Bilionera a fost condamnat la închisoare dupa ce a atentat la viața unui mambru al trupei La Familia. Magistrații i-au dat o sentință de opt ani.

Fostul iubit al cântăreței Otilia Bilionera a fost condamnat la închisoare. Gabriel Francisco Pascu este acuzat pentru tentativă de omor, magistrații dându-i o sentința de opt ani de închisoare.

Cunoscut drept Franco Kalu, fostul iubit al Otiliei Bilionera, a încercat sa-l omoare pe “fratele lui Puya, unul dintre membrii trupei La Familia.

Franco Kalu l-a înjunghiat pe apropiatul cântărețului Puya împreună cu Giani Hingheru, apoi au dispărut.

Incidentul s-a întâmplat în urmă cu trei ani, într-o zi de martie.

Franco Kalu, condamnat la 8 ani de închisoare

Magistrații l-au condamnat pe Gabriel Francisco Pascu la 8 ani de închisoare, fără acord de recunoaștere.

Conform magistraților, ”Condamnă inculpatul Francisco Gabriel Pascu la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor (faptă din data de 08.03.2018). Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. aLui Kalu i-a fost dedusă din condamnare perioada arestării preventive şi a arestului la domiciliu de la data de 19.05.2019 la zi.

b) şi h) Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”.

Atentarea la viața colegului lui Puya de trupă nu a fost singurul cap de acduzare în cazul lui Franco Kalu. Acestuia I s-a cumulat la pedeapsă inclusiv detenție pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) şi h) Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme.

Condamnă inculpatul la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi linistii publice (faptă din data de 08.03.2018). Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de 2 (doi) ani”, scrie în soluția dată de magistrați.

Pedepse contopite pentru Franco Kalu

”Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu cu aceleaşi date de identificare, pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani.”

Lui Kalu i-a fost dedusă din condamnare perioada arestării preventive şi a arestului la domiciliu de la data de 19.05.2019 la zi.

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.