Evenimentul Zilei > Monden > Dezmăț pe litoral în plină pandemie. Fanii l-au dat de gol pe Puya, poliția a intervenitConcert Puya
Dezmăț pe litoral în plină pandemie. Fanii l-au dat de gol pe Puya, poliția a intervenitConcert Puya

Dezmăț pe litoral în plină pandemie. Fanii l-au dat de gol pe Puya, poliția a intervenitConcert Puya

Un club din Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a permis accesul a mai mult de 500 de persoane la un concert susținut de Puya.

Concertul lui Puya a fost programat sâmbătă seara, iar pe terasa locației din Mamaia au fost primiți mai bine de 500 de spectatori, contrar regulilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Mai mulți fani au postat filmări din timpul concertului, iar imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, atrăgânf atenția polițiștilor.

Aceștia au intervenit imediat, la aproximativ jumătate de oră de la începerea show-ului și au luat măsurile prevăzute de acele normative în vigoare.

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale”, au arătat responsabilii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

În acest caz a fost aplicată o sancțiune prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, mai exact o amendă în valoare de 10.000 de lei, au mai arătat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Constanţa.

În același conext, în noatea de vineri spre sâmbătă, administratorul unei firme a organizat un concert de muzică electronica pe plaja unui camping din Năvodari fără să respece restricțiile impuse de autorități.La acest eveniment, organizat la Năvodari, au participat aproximativ 300 de persoane.

Poliția a aplicat aici o amendă de 30.000 de lei pentru că nu au fost respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit IPJ Constanţa, în cazul aceleiaşi societăţi comerciale au mai fost aplicate o amendă de 1.500 de lei pentru că muzica era difuzată la „volum perturbator” şi alte două sancţiuni contravenţionale, a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu avea asigurate, în totalitate, „elemente incombustibile”.

Conform actelor normative în vigoare, în timpul pandemiei, organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

Suferințele lui Smiley. Prin ce trece cântărețul din cauza Ginei Pistol. „Devin teroristă

Vă faceți vacanța în Grecia? Purtarea măștii este obligatorie în marketuri

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: