Ce spune soția lui Vitali Klitschko despre divorț. Și-au spus adio în plin război. „Un nou capitol începe în viața sa”

Ce spune soția lui Vitali Klitschko despre divorț. Și-au spus adio în plin război. „Un nou capitol începe în viața sa” Sursa: MDR

Vitali Klitschko, primarul Kievului, și soția sa au anunțat că divorțează în plin război. Fosta lui parteneră, Natalia Klitschko, a declarat că va începe un nou drum pentru amândoi și că separarea a fost luată de comun acord.

Soția lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, a comentat pentru prima dată divorțul de soțul ei. Natalia Klitschko a explicat că nu s-au despărțit cu scandal, ci de comun acord.

Zilele trecute, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat că s-a separat de soția lui, Natalia, care i-a născut trei copii, după 25 de ani de căsnicie. Aceasta le-a transmis oamenilor un mesaj în patru limbi simultan: ucraineană, rusă, engleză și germană.

Ea i-a mulțumit lui Vitali pentru ,,tot ceea ce a fost pe drumul lor comun timp de 25 de ani”, apoi a declarat că decizia a fost ,,reciprocă și din proprie voință”.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce divorțează primarul Kievului

„S-a întâmplat că de-a lungul anilor de viață în diferite țări, căile noastre s-au îndepărtat treptat… Am crescut 3 copii minunați și le rămânem părinții pentru totdeauna. Am rămas prieteni, plini de respect unul pentru celălalt. Ne-am susținut mereu și vom continua să ne susținem unul pe celălalt în orice împrejurare… Îi doresc lui Vitali numai binele… Un nou capitol începe în viața sa”, a scris Natalia Klitschko.

Sursă captură

Natalia Egorova și Vitali Klitschko s-au căsătorit în 1997, după doi ani de relație. Aceasta i-a fost alături în fiecare moment, dar lucrurile dintre ei nu au mai mers. Natalia a renunțat și la cariera de model pentru el. Partenera primarului s-a dedicat familiei, după ce a născut trei copii: doi fii și o fiică. În 2013, Klitschko și-a încheiat cariera sportivă și a intrat în politică, iar soția l-a încurajat mereu.

În ultimii ani, femeia a locuit în Germania, unde studiază muzica. Fiii lui Klitschko studiază în Marea Britanie, iar fiica în Țările de Jos.

Ce spune Vitali Klitschko

Vitali Klitschko a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de Natalia în plin război. El a subliniat că nu a fost vorba de infidelitate.

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Și deja am decis să oficializăm. Aceasta este dorința ambelor părți. Avem relații bune, ne respectăm, copiii sunt mari și viața continuă”, a declarat primarul Kievului într-un interviu, potrivit Unica.md