Evenimentul Zilei > Social > În plin război, primarul Kievului divorțează după 25 de ani de căsnicie: „A fost dorința ambelor părți”. Foto
În plin război, primarul Kievului divorțează după 25 de ani de căsnicie: „A fost dorința ambelor părți”. Foto

În plin război, primarul Kievului divorțează după 25 de ani de căsnicie: „A fost dorința ambelor părți”. Foto

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat zvonul despre divorț spunând se va despărți de soția sa Natalia. El a mai declarat că au luat împreună această decizie pentru că trăiesc în țări diferite de mai mulți ani, așa că „divorțul este un final logic al relației lor”.

Vitali Klitschko a recunoscut, într-un interviu pentru Babel, că el și soția sa, Natalia, au decis să divorțeze, după mai bine de 25 de ani de căsătorie.

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Și deja am decis să oficializăm. Aceasta este dorința ambelor părți. Avem relații bune, ne respectăm, copiii sunt mari și viața continuă”, a declarat primarul Kievului într-un interviu.

Despre faptul că Vitali și Natalia Klitschko nu mai stau împreună se ştia de mult timp, dar acum a fost confirmat de primarul Kievului „Aceasta este dorința ambelor părți. Avem o relație bună, ne respectăm, copiii sunt mari, iar viața continuă”.

Ce răspuns a dat primarul cu privire la o altă relație

Primarul Kievului a adăugat că acum inima lui este ocupată. Totuși, acesta nu a spus dacă are o nouă iubită, ci și-a mărturisit doar dragostea lui față de oraşul său.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Întrebat de jrunalişti dacă inima lui este acum liberă, Vitali Klitschko a răspuns: „Este ocupată cu Kievul. Cum să nu te iubesc, Kievul meu?”. Cei doi au trei copii: Yehor-Daniel, Maxim și Elizaveta-Viktoria.

Vitali Klitschko, 51 de ani, este primar al orașului Kiev din 2014. Originar din Ucraina, acesta a trăit până în 2014 în Germania.

Ca boxer profesionist a cucerit primele centuri IBF ŞI IBO în 2006, iar apoi a deţinut titlurile WBA, IBF, WBO şi IBO până în 2015, când a fost învins neaşteptat de britanicul Tyson Fury. Vitali Klitschko s-a retras din box având în palmares 64 de victorii şi 5 înfrângeri.

Cine este soția fostului boxer Vitali Klitschko

Provenind dintr-o familie de muzicieni, Natalia Klitschko, 49 de ani, e o cunoscută cântăreață. De asemenea, Natalia e compozitoare, profesoară de yoga, actriță și om de televiziune. Ca artistă, cel mai mare succes l-a avut odată cu lansarea albumului „Naked Soul”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, bijuterii şi interior

Sursa foto: facebook.com

Fostul model ucrainean l-a cunoscut pe boxer, primarul de astăzi al Kievului, la un spectacol și s-a căsătorit cu el în 1996. Natalia Klitschko își susține oamenii pe rețelele de socializare și face apel către Occident pe Instagram: „Ieșiți în stradă, ridicați-vă vocile în apărarea democrației și păcii!”

„Sunt infinit de mândră de curajul poporului meu! Sunt infinit de mândră de curajul soldaților noștri neînfricați, oamenii noștri! Sunt infinit de mândră și îngenunchez în fața curajului mamelor noastre, femeilor noastre!”, a scris într-o altă postare pe social media, potrivit babel.ua.