Soțul Deliei Matache, probleme cu investitorii în criptomonede: „A scăpat de oamenii furioși care își cereau înapoi banii”

Soțul Deliei Matache, probleme cu investitorii în criptomonede: „A scăpat de oamenii furioși care își cereau înapoi banii”

Răzvan Munteanu este foarte cunoscut pentru implicarea sa în afacerile cu criptomonede. Cu toate astea, mai mulți afaceriști au dezvăluit că au fost păgubiți de soțul Deliei Matache, iar acum îi cer explicații pentru investițiile lor.

Răzvan Munteanu, soțul cunoscutei Deliei, și-a făcut cunoscut business-ul cu criptomonede, iar mulți afaceriști au început să riște sume importante, sute de mii de euro.

Cu toate astea, investitorii au întâmpinat probleme după ce piața monedelor virtuale a intrat în picaj și pare că ar mai avea scurtă distanță până la prăbușire. Afaceriștii îi cer explicații partenerului Deliei și spun că i-a ademenit cu promisiuni nerespectate.

Răzvan Munteanu, un afacerist cunoscut pentru relația cu Delia, se implică în criptomonede, o piață nesigură, dar promițătoare.

Dar afaceriștii care au fost ademeniți de Răzvan Munteanu, fiind un celebru consultant în criptomodenele, au răbufnit. Soțul Deliei le-a promis sume fabuloase, dar totul a picat.

Ei au pierdut milioane de euro, iar acum partenerul artistei este acuzat că i-a mințit.

Soțul Deliei, plin de probleme

Mai multe surse au precizat că fostul asociat al lui Munteanu s-a bucurat într-un fel că a fost și el păgubit și lăsat cu ochii în soare. Acesta a putut să dovedească că nu a fost implicat în afaceri.

”Asociatul lui a avut ceva probleme din cauza promisiunilor făcute de Răzvan Munteanu. Veneau oamenii și la el să-i ceară explicațîi, dar plecarea lui Răzvan din proiectul pe care îl aveau împreună l-a ajutat să dovedească faptul că nu are nicio treabă, nicio vină.

Pentru că promisiunile au fost făcute de Răzvan în nume propriu. Oamenii au înțeles, iar Răzvan și asociatul au acum o relație civilizată și atât.

Se salută dacă se întâlnesc întâmplător. V.M. a spus «Slavă Domnului» că a scăpat de oamenii furioși care își cereau înapoi investițiile”, a explicat sursa.

Răzvan s-a mai confruntat cu situații neplăcute în trecut. Partenerul său de afaceri și prietenul său a fost arestat de FBI pentru infracțiuni pe internet. Soțul Deliei a încercat să se scoată și a spus că nu-l cunoaște.

Prin intermediul unor licitații false, ex-asociatul lui Răzvan Munteanu ar fi înșelat mai mulți cetățeni americani. Banii câștigați erau schimbați în Bitcoins, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News