Ce plante este bine să avem în casă pentru iubire și prosperitate. Se spune că au puteri miraculoase

Ce plante este bine să avem în casă pentru iubire și prosperitate. Se spune că au puteri miraculoase Sursa Foto: Arhiva EVZ

Pe lângă faptul că înfrumusețează locuința, plantele pot avea și anumite proprietăți beneficie pentru sănătate. Despre unele dintre ele se spune că aduc iubirea, despre altele că atrag prosperitatea.

Bambusul este una dintre plantele care are multiple beneficii și poare fi așezat oriunde în casă. „Florile se dăruiesc fără niciun motiv. De pildă, bambusul este foarte bun, pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc. Ceea ce înseamnă că vor creşte şansele care dorinţele să se îndeplineasă.

Este bine să ne cumpărăm această plantă. Oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală. Această plantă poate fi pusă oriunde în casă”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, potrivit doctorulzilei.ro. 

Puterile plantelor

Busuiocul aduce dragostea, succesul şi frumuseţea. „Dacă îl punem în mâncare, aceasta va fi şi mai gustoasă. Mai ales dacă este crescută în casă. Această plantă este foarte aromată. Înainte nu era parfum şi când se duceau femeile la horă, în sat, se dădeau cu busuioc. Atrage pasiunea. Este şi o plantă antibacteriană. Suportă să fie pus oriunde în casă“, a mai spus Lidia Fecioru.

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă plantă care simbolizează iubirea este orhideea.  Este ușor de îngrijit, nu este pretențioasă și poate rezista zile întregi fără apă. În plus este foarte fumoasă. Se mai spune că este cadoul perfect pentru o femeie care își dorește copii.

Potrivit sursei citate, trifoiul aduce bani în casă şi oferă protecţie energetică. Iasomia favorizează îndeplinirea dorinţelor. Se spune că este util să aprindem un beţişor cu iasomie atunci când avem ceartă în casă.

Rozmarinul nu este doar un condiment. Planta ne ajută să dormim mai bine și de aceea trebuie ținută în dormitor. Se mai spune că are și puteri purificatoare.

Unde așezăm plantele

Pentru a avea mereu plante frumoase în casă trebuie să știm și unde să le așezăm. „Planta trebuie să stea la lumină. Orhideea de pildă, nu suportă lumina directă a soarelui. Le mai putem pune la uşa de la intrare. La intrare puteți pune un bambus, un ficus sau un lămâi.

Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp. Există şi mâna Maicii Domnului pe care o putem pune în sufragerie. Se spune că în sufragerie e bine să punem o plantă care atinge tavanul. Feriga rezistă în baie“, a mai spus Lidia Fecioru.