Fostul ginere al lui Traian Băsescu, escapadă în Cipru, după botezul copilului său. Cine l-a însoțit în vacanță

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, escapadă în Cipru, după botezul copilului său. Cine l-a însoțit în vacanță Sursa: Rețete și vedete

La doar o săptâmână după botezul fiicei sale, Marine Annelise, fostul ginere al lui Băsescu, Bogdan Ionescu, a decis să plece într-o escapadă în Cipru. Pentru vacanța din insulă a fost aleasă o zonă selectă, dintr-un resort de lux, nefiind un secret că Bogdan Ionescu adoră să călătorească.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, și-a refăcut viața cu Sheila, cu care are o fetiță, pe Marine Annelise. După botezul acesteia, Bogdan Ionescu a decis să-și ducă soția și copilul într-o vacanță în Cipru, proaspătul tătic distribuind și câteva fotografii din aeroportul Larnaca.

Bogdan Ionescu, escapadă în Cipru

De altfel, fiind un împătimit al călătoriilor, fostul ginere al lui Traian Băsescu a ales să-și organizeze și petrecerea de nuntă într-un palat de pe malul Bosforului. La aniversarea primului an de căsătorie, omul de afaceri și-a dus soția într-o vacanță în Franța, unde au vizitat o serie de localități istorice, conform Rețete și vedete.

De data aceasta, pentru vacanța din Cipru a fost aleasă o zonă selectă, într-o locație cu șemineu și curte proprie, într-un resort de lux. Larnaca este un oraș aflat pe coasta de sud a Ciprului, fiind al doilea port comercial al insulei, dar și capitala districtului omonim, una dintre cele mai alese destinații turistice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, tată pentru a treia oară

După divorțul de Elena Băsescu, din 2016, Bogdan Ionescu și-a găsit liniștea în brațele Sheilei Giafer, cu care s-a căsătorit în 2020. Imediat după nuntă, cei doi au anunțat că vor să-și mărească familia și să le facă Sofiei Anais și lui Traian Jr. un frățior și o surioară. Cei doi micuți nu au avut de așteptat prea mult, căci, peste câteva luni, Sheila aducea pe lume primul ei copil.

Nunta lor a avut loc la Cirigan Palace Kempinski, un palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux avea, în 2021, prețul de 3.500 de euro pe noapte.

Soția lui Bogdan Ionescu a adus pe lume o fetiță

Din păcate, Sheila a știut din primele luni de sarcină că va lua câteva kilograme în plus, din cauza faptului că medicii i-au interzis să mai facă sport și i-au sugerat să se preocupe de starea bebelușului, având suficient timp să revină la vechea siluetă mai apoi.

„La început a fost mai greu. A fost greu, medicii mi-au interzis să fac sport. Am ales să merg mult pe jos. Nu m-am îngrășat foarte mult. Micuța este prioritatea mea. O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, a povestit, la Antena Stars, soția lui Bogdan Ionescu.