Fiica lui Cornel Palade, decizie radicală. Ce a făcut după ce a dezvăluit că a fost agresată. Acuzații grave

Fiica lui Cornel Palade, decizie radicală. Ce a făcut după ce a dezvăluit că a fost agresată. Acuzații grave Sursa:Facebook

Ana Palade a mărturisit că a plecat din România după ce a fost victima unui abuz și nimeni nu a făcut nimic. Ea acuză poliția de mușamalizare și spune că nu poate trăi într-o țară care de dezamăgit-o profund.

Fiica lui Cornel Palade mărturisește că a plecat din țară după ce a fost victima unui abuz, dar și din cauza modului în care a fost tratat tatăl ei.

„Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, misoginismului, sexismului și faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate la rang de artă. Eu nu sunt așa. Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu înjosit de oameni cărora  le lipsește judecata cu privire la ceea ce înseamnă respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă la abuzuri și abuzuri sexuale în țara mea“, spune Ana Palade.

Susține că a fost agresată

Ana Palade sune că a fost agresată de un șofer de autobuz, dar că nimeni nu a făcut nimic. Ea a acuză Poliția Română de mușamalizare. „Am muncit din greu încă din copilărie pentru ca toată țara să mă trateze ca pe un gunoi când mi s-au întâmplat lucruri rele. Am avut încredere în oameni și în promisiuni de la oameni falși care m-au mințit. Cred în talentul meu, doar că acestea entități mă vor în viața lor pentru câștigul personal. Am fost agresată în plină stradă de un șofer de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, chiar și poliția a fost cumpărată și mi s-a creat o imagine demnă de Amber Turd“, a scris Ana Palade, pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reproșuri la adresa României

Tânăra spune că a fost dezamăgită profund de cum merg lucruri în România și a decis să o ia de la capăt în altă țară. „Sunt atât de bucuroasă că sunt departe. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei, am făcut atâtea lucruri pentru țara aia coruptă. Am ajutat atâtea suflete părăsite. Nimeni nu ar da doi bani pe ele și să vadă ce se întâmplă.

Am atâtea lucruri de spus pentru că tu, România nu ai făcut niciodată nimic pentru oamenii care au vrut să te salveze. Totul începe azi, m-am săturat să-mi țin gura închisa în privinta stilului de viață degradant si coruptibil pe care il promovează România“, a mai scris Ana Palade pe Facebook.