Războiul din Ucraina. Vladimir Putin: ”Am fost nevoiți să începem această operațiune, pentru că NATO a ajuns la granițele noastre. S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume”. VIDEO

Războiul din Ucraina. Vladimir Putin: ”Am fost nevoiți să începem această operațiune, pentru că NATO a ajuns la granițele noastre. S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume”. VIDEO Măsură disperată a Rusiei. A eliminat limita de vârstă pentru înrolarea în armată. Sursa: Captură video

Președintele Vladimir Putin conduce festivitățile de aniversare a victoriei Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste. În discursul său din Piața Roșie, liderul de la Kremlin a spus, despre războiul din Ucraina, că „am fost nevoiți să începem această operațiune, pentru că NATO a ajuns la granițele noastre”

În discursul său din Piața Roșie, Vladimir Putin a spus că s-a iscat un sentiment de iscat un sentiment de rusofobie în lume și că nu există familie în Rusia care să nu fi fost pârjolită de marele război patriotic.

„Voi luptați în Donabs pentru siguranța țării noastre, a Rusiei. Am fost nevoiți să începem această operațiune, pentru că NATO a ajuns la granițele noastre. Dragi prieteni ai Rusiei, dragi veterani, tovarăși militari vă felicităm cu ocazia Zilei Victoriei în Războiul pentru apărarea patriei.

Ziua Victoriei este sacră pentru noi, luptăm pentru copiii noștri, pentru poporul nostru. Suntem vigilenți pentru a limita pierderile. Nu există familie în Rusia care să nu fi fost pârjolită de marele război patriotic. Suntem mândri de generația de învingători. SUA, în special după colapsul URSS, a început să vorbească despre exclusivitatea sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rusia nu va renunța niciodată la dragostea pentru țara mamă, pentru tradițiile noastre și pentru strămoșii noștri. Vestul a început să anuleze aceste tradiții. Veteranii americani care au vrut să vină la Parada din Moscova au fost  împiedicați.  S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume. Nu vom uita niciodată lecțiile din cel de-al doilea Război Mondial și ne vom aminti mereu de cei care s-au sacrificat.

Dragi camarazi, viața fiecărui soldat și ofițer este o tragedie și o pierdere irecuperabilă pentru familiile lor, organizațiile vor face tot pentru ajutorarea familiilor răniților din operațiunea militară. Am semnat un decret în acest sens. Gărzi de mercenari se luptă împotriva noastră. Azi luptați pentru securitatea și siguranța țării noastre, valorile țării noastre, o Rusie puternică și independentă este ceea ce ne dorim. Ați dat exemplu de eroism. Glorie forțelor noastre armate”, a spus Vladimir Putin.