Planul secret al lui Vladimir Putin, devoalat! Este incredibil ce pune la cale liderul de la Kremlin

Planul secret al lui Vladimir Putin, devoalat! Este incredibil ce pune la cale liderul de la Kremlin Sursa foto: Kremlin

Șeful MI6 din Marea Britanie, Richard Moore, susține că a descoperit și a dezvăluit planul de luptă al lui Vladimir Putin. Ceea ce urmărește președintele Rusiei este de neînchipuit, vrea să asasineze lideri importanți şi oficiali ucraineni.

Șeful M16 a anunţat pe Twitter că a reușit să decodifice planurile lui Vladimir Putin pentru Ucraina. Richard Moore afirmă în postarea sa că planurile lui Putin sunt de a asasina lideri și înalți oficiali ucraineni.

Comunitățile de informații din SUA și Marea Britanie au descoperit planurile lui Putin pentru Ucraina. Am expus încercările lui de a face operațiuni sub „steag fals”, atacuri false pentru a-și justifica invazia. Am dezvăluit planurile sale de a asasina lideri și înalți oficiali ucraineni, a spus Richard Moore, cunoscut și sub numele de „C”, într-un tweet.

Dezvăluiri fără precedent despre tacticile de război ale armatei ruse

Serviciile de informații din SUA și Marea Britanie par să fi avut un nivel neobișnuit și extrem de precis de perspectivă asupra planurilor și strategiei lui Putin.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acest atac a fost o agresiune crudă, neprovocată, planificată de mult timp. Nicio cantitate de dezinformare rusă nu va ascunde acest fapt de comunitatea internațională, a scris șeful Serviciului Secret de Informații.

Publicarea fără precedent a unora dintre aceste informații a avut succes tactic în a perturba parțial planurile lui Putin - inclusiv pentru provocări și atacuri sub steaguri false.

Poate că a ajutat, de asemenea, la apropierea țărilor occidentale. Dar nici măcar acest nivel de perspectivă nu putea oferi o modalitate de a-l opri sau de a-l descuraja pe Vladimir Putin, relatează BBC.

Între timp, Zelensky declară mobilizare generală

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski tocmai a semnat un decret prin care dispune o mobilizare generală. Toți ucrainenii care pot purta arme au fost îndemnați să-și apere patria. Recruții și rezerviștii din țară sunt, de asemenea, chemați, conform decretului, care urmează să fie în vigoare pentru 90 de zile.

Președintele ucrainean Zelensky tocmai a spus că „inamicul m-a desemnat drept ținta numărul unu, iar familia mea drept ținta numărul doi”. Într-o adresă video transmisă de mass-media ucraineană, Zelensky spune că stă în „cartierul guvernamental” al capitalei Kiev și că familia lui se află, de asemenea, în Ucraina. El nu a oferit mai multe detalii.