Doliu fără margini! Lumea artistică, devastată de durere. S-a sinucis la 26 de ani

Doliu fără margini! Lumea artistică, devastată de durere. S-a sinucis la 26 de ani Doliu. Sursa foto: Pixabay

Celebra actriță Regina King trece printr-o adevărată dramă. Fiul său a decis să își pună capăt zilelor la doar 26 de ani. Vedeta a confirmat tragica veste și a transmis un mesaj emoționant. De asemenea, ea cere tuturor să le respecte durerea și intimitatea în această perioadă.

Actrița Regina King este în doliu. Fiul său, Ian Alexander Jr., a decis să își pună capăt zilelor la doar 26 de ani. Tragicul incident s-a produs la câteva zile după ce tânărul și-a aniversat ziua de naștere, transmite People.

Săptămâna trecută a fost mare bucurie în familia actriței Regina King. Fiul acesteia împlinea frumoasa vârstă de 26 de ani. La câteva zile după acest eveniment, altul tragic a urmat. Tânărul a decis să se sinucidă, însă motivul nu a fost făcut public momentan de membrii familiei.

Celebra actriță a confirmat cumplita veste și a transmis un mesaj prin care le cere tuturor să respecte durerea familiei sale. De asemenea, aceasta vrea să aibă parte de intimitate pentru o perioadă de timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți. Familia noastră cere considerație în această perioadă privată. Mulțumesc”, transmis Regina King revistei People.

Regina King și fiul său aveau o relație specială

Regina King a fost căsătorită cu producătorul de muzică Ian Alexander Sr., iar în urma acestui mariaj a rezultat Ian, singurul copil al actriței. Tânărul a luat pasiunea pentru muzică de la tatăl său, fiind DJ.

Părinții tânărului s-au despărțit în 2007, după nouă ani de relație, iar băiatul a rămas în grija mamei. Regina King a recunoscut faptul că este extrem de greu să fii părinte singur, însă are putere să treacă peste toate atunci când se bucură de dragostea fiului ei.

"Nu știi ce este iubirea necondiționată. S-ar putea să spui că da, dar dacă nu ai un copil, nu știi ce este asta", a explicat actrița atunci. „Când îl experimentezi, este cel mai împlinitor [lucru] vreodată.”

Anul trecut, celebra actriță a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, iar fiul său a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care își arăta dragostea nemărginită pe care i-o poartă mamei sale.

„La mulți ani coechipierului meu, atât de mândru de tine și inspirat de dragostea, arta și gangsta ta! Să te pot vedea cum iei această viață de gât și să o faci a ta este ceva pentru care voi fi mereu recunoscătoare", peste postarea făcută anul trecut pe Instagram.