Ce s-a aflat despre polițista împușcată în cap. Cu cine a vorbit înainte de a recurge la acest gest

Ce s-a aflat despre polițista împușcată în cap. Cu cine a vorbit înainte de a recurge la acest gest Sursa: arhiva EVZ

Tragediile se țin lanţ în Poliţia Română. O tânără polițistă de doar 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare. Aceasta lucra în cadrul Poliției Transporturi Feroviare din orașul Strehaia.

Tânăra polițistă din Mehedinți își începuse tura la 8 dimineața, la fel ca în fiecare zi. Nimic nu dădea de înțeles ce avea să se întâmple peste două ore, când avea să fie gasită moartă.

Din informațiile actuale, se pare că aceasta s-a împușcat din cauza problemelor din familie. Ce este clar e faptul că înainte de acest gest extrem, tânăra a purtat o discuție telefonică cu soțul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Avea încă activitate cardiacă, însă pe traseu a intrat în stop cardiorespirator. Noi am venit în sprijin, am resuscitat-o 45 de minute, însă avea leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat dr. Aurora Gramescu din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Polițista se căsătorise cu un coleg de muncă cu un an în urmă.

În comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți se arată că un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia a sunat, miercuri, la ora 9.42, la 112 și a anunțat că un agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Mehedinţi.

Tânăra polițistă era căsătorită cu un polițist din județul Dolj

Ea este poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia. Adela era căsătorită de numai câteva luni

Polițista care s-a împușcat în baia gării din Strehaia

Ultimul aviz psihologic al tinerei polițiste fusese primit în anul 2020. Femeia absolvise Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina în 2018. Poliţista era promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina.

Adela Loredana avea 25 de ani şi era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Tânăra din Filiaşi era căsătorită de numai câteva luni, respectiv din septembrie 2021. Din păcate, în această dimineaţă, tânăra şi-a pus capăt zilelor din motive încă necunoscute. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, ar fi avut anumite certuri în familie.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului, mai spun reprezentanții IPJ Mehedinți, informează Agerpres.

Un alt caz răsunător. O polițistă de 29 de ani s-a împuşcat în cap într-un bloc din Braşov

O tânăra polițistă a fost găsită împușcată în cap într-un apartament din Brașov, în ziua în care ar fi împlinit astăzi 29 de ani. Femeia era ofițer de poliție și și-a luat zilele folosind arma din dotare, în data de 31 decembrie 2021.

Femeia, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar în ziua în care implinise 29 de ani. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei. Se pare că cei care au alertat autoritățile au fost tatăl și soțul femeii. Fata a lăsat și un bilet de adio.