Cea mai mare minune din România! Nu s-a mai văzut așa ceva. Te scapă de boală

Cea mai mare minune din România! Nu s-a mai văzut așa ceva. Te scapă de boală

O locație din România te scapă de toate problemele tale de sănătate și te ajută să îți refaci viața pe plan emoțional! Funcţiile organismului se regenerează instant. Trebuie doar să ajungi acolo!

Pe o porţiune de un kilometru pătrat, se manifestă o anomalie magnetică atipică. Cercetătorii au descoperit că locația respectivă îți aduce beneficii asupra organismului uman.

“Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiştii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a ştiut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp şi care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan.

Locul miraculos din România

Colțul de rai se află pe Piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre Peştera spre Doamnele. Se poate ajunge pe ruta Cabana Omu - Peştera, tot pe creasta Doamnelor. Oamenii care au descoperit locația au povestit că este un adevărat miracol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Specialiștii au declarat că pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârfului Omu, se află aşa numitul "centru al Pământului", locul unde s-ar face legătura între Cer şi Pământ. Persoanele cu probleme au avut șocul vieții lor, au scăpat de problemele de sănătate și au devenit mai fericiți ca niciodată.

“Ştiu că atât Vasile Rudan, cât şi Dumitru Stănică au fost opriţi din a mai face cercetări în acea zonă. Ei sunt nişte ingineri specializaţi în geofizică şi sisteme de navigaţie. Şi eu am fost acolo de curând cu nişte nemţi specializaţi în ştiinţe politice şi sisteme de navigaţie: Martin Jenșen şi Marcel Wolters. Ei au venit special pentru Gura de Rai.

Când am intrat în acea zonă am simţit că respir mai uşor că mi-e mai bine. Şi nu doar eu. Deşi ţie îţi vine să vomiţi pe traseu, pentru că este o diferenţă foarte mare de nivel pe o distanţă mică, atunci când ajungi acolo, sleit de putere, deja simţi că ai ajuns într-o zonă cosmică. M-am întâlnit acolo cu doi turişti şi când le-am spus că aia e zona, au înflorit de bucurie”, a spus Cristi Iordache, un bărbat care a ajuns în colţul de rai, potrivit Adevărul.