Tensiuni interne în PSD, Marcel Ciolacu trebuie să împartă funcții pentru a-i mulțumi pe liderii din teritoriu

Tensiuni interne în PSD, Marcel Ciolacu trebuie să împartă funcții pentru a-i mulțumi pe liderii din teritoriu Sursă: EVZ

Marcel Ciolacu, liderul PSD, se ocupă în această perioadă de împărțirea mai multor funcții, astfel încât să le facă pe plac liderilor din teritoriu.

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a început să împartă funcții pentru liderii din teritoriu. În joc se află 42 de funcţii de secretar de stat, 21 de prefecţi şi multe altele în agenţiile care au revenit PSD în urma negocierilor cu cei de la PNL şi UDMR.

Sunt mulți lideri nemulțumiți pentru că nu au fost răsplătiți pe măsură

Liderii județeni ai social-democraților au fost chemați la discuții cu Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Primii care au fost chemaţi au fost preşedinţii de organizaţii judeţene din sudul ţării, acolo unde PSD este foarte puternic, pentru că a câştigat atât alegerile lcoale, cât şi pe cele parlamentare, conform Antena 3.

Există și mulți nemulțumiți printre liderii județeni, care se plâng că au obținut un scor bun la alegeri, dar nu au obţinut nicio organizaţie din sudul ţării, cu excepţia celei de Olt.

Ne puteți urmări și pe Google News

În aceste condiții, ei au de gând să ceară mai multe funcţii din eşaloanele doi şi trei, scoase la bătaie. Din acest motiv, în zilele următoare, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se va ocupa exclusiv de discuţii cu liderii judeţeni din PSD, conform sursei citate.

Presiune mare pe liderul PSD, Marcel Ciolacu

Un număr de 42 de funcţii de secretari de stat dintr-un total de 80 şi 21 de prefecţi din 42 au revenit PSD. Acestea vor fi împărţite în teritoriu în funcţie de scorul pe care l-a obţinut fiecare organizaţie în parte.

Altfel, ieri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că îşi asumă numirea lui Marian Neaşcu, care are o condamnare pentru conflict de interese, în funcţia de secretar general al Guvernului. El a adăugat că premierul Nicolae Ciucă a fost informat despre acest lucru.

„Am făcut această propunere şi nu este atributul meu, e atributul prim-ministrului. I-am adus la cunoştinţă prim-ministrului cine dorim să fie secretarul general. Nu are nicio părere. Domnul Neaşcu este un om care a avut performanţe, un om serios”, a declarat Ciolacu la România TV.