Teodorovici încinge spiritele în PSD. Un baron local sare la Paul Stănescu

Teodorovici încinge spiritele în PSD. Un baron local sare la Paul Stănescu

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, îi ia apărarea lui Eugen Teodorovici în fața secretarului interimar al partidului, Paul Stănescu și îl laudă spunând că este un politician din tânăra generație care știe să facă opoziție la PNL.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, se contrazice cu Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, din cauza lui Eugen Teodorovici, pe care mai mulți baroni locali ai partidului îl vor în locul lui Marcel Ciolacu. Paul Stănescu l-a acuzat pe Teodorovici, fost președinte executiv al PSD pe timpul când partidul era condus de Viorica Dăncilă, că face rău partidului prin ieşirile sale publice.

Ionel Arsene îl laudă pe Teodorovici, într-o postare pe Facebook, spunând că este un politician de tip nou care face „opoziție reală” la actuala putere liberal.

„Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii”, a scris Ionel Arsene în postarea sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, baronul de Neamț se arată dezgustat de colegii aflați de aceiași parte a baricadei care preferă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public. În acest context, el îi sugerează lui Paul Stănescu să îşi exprime opiniile bărbăteşte.

„Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje”, a scris Ionel Arsene în postarea sa de pe Facebook.

În același context, Arsene de la Neamț îi cere lui Paul Stănescu să nu-și mai critice colegii în public, ironizându-l în legătură cu meseria de tractorist, pe care ar fi practicat-o secretarul interimar al PSD în trecut.

„Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a încheiat Ionel Arsene.

Teodorovici - „un aventurier politic”

Paul Stănescu l-a numit pe Eugen Teodorovici aventurier politic și l-a acuzat că dorește să destabilizeze partidul prin declarațiile sale publice ca să-și promovează interesele.

"Teodorovici este un aventurier politic, incapabil sa se gândească la PSD și la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcții. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promiși pentru proiecte cât a fost ministru al Finanțelor”, a spus Paul Stănescu.

Eugen Teodorovici este unul dintre rivalii lui Marcel Ciolacu la conducerea PSD și se află în conflict cu actualul preşedinte interimar care datează din momentul în care a fost obligat să demisioneze din poziția de președinte executiv al PSD, odată cu Viorica Dăncilă.

Eugen Teodorovici este împins să candideze împotriva lui Ciolacu, la viitorul congres al PSD, de o grupare de lideri locali nemulțumiți de cee ace se întâmplă în partid.

PSD pregătește încă o lovitură pentru Guvern: „Au găsit calea cea mai proastă”

Dihonie în PSD! Eugen Teodorovici, atacat înainte de Congres