Elena Merișoreanu este în stare gravă pe patul de spital. Ce decizie radicală a luat artista

Elena Merișoreanu este în stare gravă pe patul de spital. Ce decizie radicală a luat artista

Elena Merișoreanu este infectată cu COVID-19 și este în stare gravă la Institutul Matei Balș din Capitală. Artista era vaccinată cu ambele doze, dar asta nu a ferit-o de o formă gravă a virusului. Aceasta a transmis ce decizie radicală a luat chiar de pe patul de spital.

Vedeta a fost văzută de pe geamul spitalului acum câteva zile, iar aceasta era într-o stare deplorabilă. Cu toate acestea, îndrăgita artistă a declarat că se simte mai bine și se poate ridica în picioare. Vedeta refuză să mai meargă la concerte și evenimente după ce s-a îmbolnăvit.

Elena Merișoreanu crede că s-a infectat  la evenimente

Elena Merișoreanu a declarat că a înapoiat banii pentru evenimentele pe care trebuia să le onoreze. Artista spune că va fi mai selectivă și nu va mai merge la emisiuni sau evenimente o perioadă de timp, pentru că este de părere că la filmări s-a infectat cu virusul.

“Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțîn afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă. Am stat mult cu răceala, că tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații…

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând. Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic“, a mărturisit Elena Merișoreanu.

În ce stare este artista acum

Cântăreața în vârstă de 74 de ani a fost vaccinată cu schema completă anti-covid în aprilie, dar a ajuns să fie internată la Institutul Matei Balș sub supravegherea medicilor. Aceasta a trecut prin clipe greu de imaginat, dar medicii au reușit să o stabilizeze.