Fostul ministru de Externe, Adrian Severin, înjură birjărește pe pagina sa de Facebook

Fostul ministru de Externe, Adrian Severin, înjură birjărește pe pagina sa de Facebook

Adrian Severin este acuzat că a revărsat un potop de jigniri asupra unui cititor care a avut o opinie diferită față de cea a fostului politician.

Adrian Severin, fost politician român, este acuzat că și-a ieșit din minți și a înjurat pe pagina de Facebook. Cel care s-a trezit jignit de fostul ministru de Externe se numește Bogdan Vasile.

Adrian Severin, acuzat că a înjurat un comentator

Astăzi 29 iulie 2021, pe pagina sa de facebook domnul Severin a început să mă înjure birjărește deoarece mi-am permis să comentez în legătură cu cedarea Insulei Șerpilor către Ucraina în anul 1997 în perioada în care acesta a fost ministrul de externe al României.

Domnul Severin și-a pierdut controlul după ce am postat la domnia sa pe pagină articolul de pe blogul meu în care preluam relatările unui oficial român prezent la negocierile dintre români și ucraineni. Atașez mai jos link-ul către acest articol.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce a citit articolul domnul Severin a revărsat împotriva mea o serie de înjurături greu de reprodus iar printre ele acesta mi-a cerut să demonstrez că Insula Șerpilor este teritoriu românesc.

Oricât de incredibil ar părea acest incident vă asigur că este adevărat iar în al doilea articol pe care l-am publicat astăzi ca răspuns am atașat pozele cu postările originale ale domnului Severin. Aveți și acest link în subsolul mesajului meu.

„Acesta mă numește în scris imbecil”

Așadar, iată-mă încercând să polemizez cu un mare om politic și spre surprinderea mea și a miilor de cititori ai săi acesta mă numește în scris imbecil, dobitoc și vierme jegos pentru că susțin faptul că România a cedat această palmă de pământ românesc pe timp de pace. În articolele mele aduc argumente istorice, explic contextul, citez sursele și bineînțeles încep articolul citând complet mesajul domnul Severin pentru conformitate.

Ce este și mai șocant este cererea domnului Severin ca eu să-i aduc dovezi că Insula Șerpilor este teritoriu românesc, iar în articolul meu inițial reproduc descrierea pe care acesta o face acestui teritoriu pe care îl consideră o simplă stâncă nelocuită.”, a scris Bogdan Vasile, într-un e-mail trimis pe adresa redacției.