Liderul trupei de rock alternativ Blink-182 anunță că boala sa a ajuns în stadiul final. Mark Hoppus: Vom învinge

Liderul trupei de rock alternativ Blink-182 anunță că boala sa a ajuns în stadiul final. Mark Hoppus: Vom învinge

Liderul trupei de rock alternativ Blink-182, Mark Hoppus, a dezvăluit că boala sa a ajuns în stadiul IV. Muzicianul este însă, optimist și spune că va învinge boala.

Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei de rock alternativ Blink-182, a dezvăluit noi detalii despre condiția medicală de care suferă. Cancerul a evoluat la stadiul IV, însă muzicianul este optimist și susține că va învinge boala. „Este doar o chestiune de timp”, a spus Mark Hoppus.

Mark Hoppus dezvăluie noi detalii despre boala sa. Va recurge la transplant de măduvă osoasă

Muzicianul trupei Blink-182 a postat pe Twitch detalii despre condiția de sănătate în care se află. Mark Hoppus a mărturisit că boala sa a evoluat la stadiul final, stadiul IV, ceea ce înseamnă că maladia s-a răspândit în mai multe părți ale corpului artistului.

De trei luni de zile, Mark Hoppus face chimioterapie, însă spune că dacă rezultatul va fi neclar, ia în calcul să facă un transplant de măduvă osoasă. „Vom învinge cancerul ăsta, este doar o chestiune de timp”, a declarat muzicianul în vârstă de 49 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cancerul nu este legat de oase, este legat de sânge. Sângele meu încearcă să mă omoare”, a mai clarificat el.

Cancerul a evoluat la stadiul final

Markus Hoppus a precizat că boala a evoluat la stadiul IV, stadiul final al cancerului. „A intrat în suficiente părţi din corpul meu încât să fiu în stadiul IV, care cred că este cel mai înalt posibil”, a spus muzicianul.

În luna iunie, liderul Blink-182 a dezvăluit fanilor săi condiția medicală de care suferă. Hoppus, căsătorit și tată a unui băiat, a scris atunci pe Twitter: „E nașpa și sunt speriat”. El a postat și pe Instagram o fotografie de pe patul de spital, cu textul „Da, salut. Vă rog, un tratament pentru cancer”.

Muzicianul nu a precizat atunci de ce formă de cancer suferă, dar a transmis fanilor că a urmat un tratament de specialitate în ultimele trei luni.

„E nașpa și sunt speriat dar, în același timp, sunt binecuvântat să am alături doctori, prieteni și o familie excepțională care mă ajută să trec prin această încercare. Încă am în față luni de tratament, dar încerc să-mi păstrez speranța și atitudinea pozitivă. De-abia aștept să scap de cancer și să vă văd la concert, pe viitor. Vă iubesc pe toți”, arată textul postat pe Twitter.

Trupa Blink-182 a fost fondată în anul 1992. Cel mai recent album a fost lansat în vara anului 2019 și poartă numele „NINE”. Discul anterior al trupei, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy. Recent, liderul trupei a precizat că este posibil să scoate un nou album, în 2021.