EURO 2020. Cine va câștiga finala: Anglia sau Italia? Ţestoasa Sigmund a dat pronosticul

EURO 2020. Cine va câștiga finala: Anglia sau Italia? Ţestoasa Sigmund a dat pronosticul

O prezicătoare ce a devenit celebră pe parcursul Campionatului European de Fotbal a pronosticat că reprezentativa Italiei va învinge Anglia în finala de pe „Wembley”.

Ţestoasa austriacă Sigmund, care a devenit marele oracol pe parcursul Campionatului European din 2020, în ţara sa, a pronosticat, vineri, că Italia va câștiga finala pe care o va juca, duminică, de la ora 22.00, contra Angliei, pe stadionul „Wembley”. La fel cum au procedat și în episoadele anterioare, îngrijitorii au plasat două boluri cu mâncare, reprezentând fiecare selecţionată, conţinând fructele sale preferate: căpşune şi caise, după cum informează Agerpres.

Italia pregătită de Roberto Mancini este văzută câștigătoare, în fața Angliei, în finala ce se va disputa pe Wembley

Ţestoasa nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a dus direct la bolul care o reprezenta pe „Squadra Azzurra”, şi a pronosticat astfel o victorie pentru selecţionata pregătită de Roberto Mancini. Sigmund, care măsoară 17 centimetri lăţime şi are vârsta de 50 de ani, este o broască ţestoasă-cutie de Carolina (Terrapene Carolina).

Centrul comercial Center West din Graz, aflat în sudul Austriei, a luat-o în primire în urmă cu două săptămâni pentru a conştientiza vizitatorii despre importanţa protejării speciilor, care, asemeni ţestoasei Terrapene Carolina, sunt în pericol de extincţie. Inţial, responsabilii centrului au prezentat prima ei predicţie ca pe un antrenament pentru a atrage vizitatorii, însă după ce broasca a pronosticat cu succes toate rezultatele din optimi, Sigmund a devenit un fenomen naţional, mai precizează sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Suporterii din Austria și Slovenia au fost foarte interesați de predicțiile pe care le-a făcut țestoasa la Campionatul European-2020

„Suporteri din toată Austria, şi chiar Slovenia, s-au interesat de predicţiile oracolului Cupei Europene de fotbal”, a declarat directorul centrului, Martin Wittigayer. După ce a ales Italia drept câştigătoare a turneului şi având un procent de 70% de succese în predicţiile sale, Sigmund se va întoarce în căminul său, la centrul de conservare „Turtle Island” din Graz, cu o donaţie de 2.500 de euro din partea centrului comercial care a găzduit-o.