Lovitură pentru Meghan Markle. Harry, întâlnire secretă cu fosta iubită? Ce a făcut în Marea Britanie

Lovitură pentru Meghan Markle. Harry, întâlnire secretă cu fosta iubită? Ce a făcut în Marea Britanie Ducele și Ducesa de Sussex; Sursă foto:X

Tabloidele din Marea Britanie lansează o speculație bombă legată despre vizita Prințului Harry în Marea Britanie. Deși nimic nu este foarte clar, se spune că acesta s-ar fi văzut la Londra, cu fosta sa iubită Cressida Bonas.

Site-ul Gossip Cop comentează un material din publicația Woman’s Day potrivit căruia Meghan Markle ar fi fost îngrijorată în legătură cu revenirea prințului Harry în Anglia. Iar acest lucru nu s-a datorat tensiunilor din familia regală.

Revista a titrat, conform Gossip Cop, că Harry și Bonas au avut o „întâlnire secretă” și a prezentat o imagine ștearsă în care cei doi mergeau împreună. Iar Markle ar fi fost neliniștită din cauză că Harry s-a apropiat de fosta sa iubită, Cressida Bonas. Harry ar fi petrecut mult timp cu verișoara sa, prințesa Eugenie, la Londra, iar la Markle nu a putut să nu remarce că cea mai bună prietenă a lui Eugenie este Cressida Bonas.

O sursă apropiată familiei a declarat că fosta iubită a lui Harry a venit de multe ori în vizită șa Eugenie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cressida a ajuns deseori la Eugenie, fapt care nu a putut să scape atenției lui Meghan. Pun pariu că mintea lui Meghan și-a făcut loc ideea că Harry și Cressida s-ar putea întâlni la Frogmore, fără ca ea să știe. Mai ales că s-a întors în California”, a arătat sursa respectivă.

Harry și-ar fi căutat fosta iubită și în trecut

Aceasta a precizat că n-ar fi prima oară când Meghan Markle își face griji în legătură cu relația dintre Harry și Bonas. Potrivit sursei, Harry ar fi căutat-o pe fosta sa iubită și pe vremea când se ocupa de pregătirea nunții cu Meghan Markle:

„A dispărut și nimeni nu l-a putut găsi pentru câteva ore. Se zvonește că s-a dus să se vadă cu Cressy pentru a-I cere părerea. El a prețuit întotdeauna opinia ei. Probabil că nu a fost ceva despre care să fi simțit nevoia să-i mărturisească lui lui Meghan”.

Sursa a mai precizat că Harry a simțit o „durere” când a auzit că Bonas s-a căsătorit, în 2020.