Cântăreața Emilia Mușală, jefuită. Hoții au dat o lovitură de 60.000 de euro

Cântăreața Emilia Mușală, jefuită. Hoții au dat o lovitură de 60.000 de euro

O cunoscută artistă cu colaborări internaționale a fost jefuită de bunuri în valoare de câteva zeci de mii de euro de persoane necunoscute.

Jaf la vila din Pipera a Emiliei Mușală, actriță de teatru, de cabaret, dar și interpretă de muzică ușoară și compozitoare. Casa a fost spartă de persoane necunoscute. Hoții au furat mai multe ceasuri și bijuterii în valoare de peste 60.000 de euro, după cum relatează Cancan.

Ca artistă, Emilia Mușală se poate lăuda cu colaborări cu artiști celebri precum Robbie Williams, Nicole Scherzinger sau Leona Lewis.

Potrivit anchetatorilor, indivizii au forțat una dintre ferestrele vilei și au păstruns în interior, unde și-au făcut de cap.

Polițiștii au demarat o anchetă și au făcut cercetare la fața locului au luat amprente și au verificat înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Cu toate acestea, până în prezent, nu au reușit să dea de urma celor care au jefuit vila actriței.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a ajutat anchetatorii

Printre martorii care au dat o mână de ajutor echipei de anchetatori a fost și un fost iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Acesta este vecin cu actrița Emilia Mușală în Pipera și a fost întrebat de polițiști dacă are informații despre jaful care s-a petrecut în vila artistei.

Hoții au dat lovitura în locuința cunoscutei artiste din București, jefuind-o de bunuri în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Cine este Emilia Mușală

Emilia Mușală este actriță de cabaret, cântăreață și compozitoare. Ea a ajuns în atenția mass-media în urmă cu șase ani, tot din cauza unui incident neplăcut. La momentul respectiv, presa a relatat că Emilia Mușală a fost agresată de iubitul de la acea vreme Cătălin Cazacu. Cei doi au avut o relație, iar presa a povestit că artista a fost victima unor episoade de violență domestică.

După despărțirea celor doi, Emilia Mușală a povestit că fostul său iubit, Cătălin Cazacu avea crize de gelozie, iar de multe ori devenea violent.

În urmă cu un an, în 2020, presa a scris că Emilia Mușală are o relație cu Silviu Andrei, Dj-ul care apare în emisiunea lui Dan Capatos.

„Sunt împreună de ceva vreme, nu foarte mult timp, dar deja relația lor pare sudată. Sunt tot timpul împreună și îi unește pasiunea pentru muzică. Și Emilia, și Silviu sunt doi oameni care, deja, au trecut prin multe lucruri, nu mai sunt chiar puștani care să se arunce într-o relație asumată imediat, deci este clar că se potrivesc și că se simt foarte aproape unul de celălalt”,  spunea în vara anului trecut un apropiat a celor doi.

Ne puteți urmări și pe Google News