Florin Cîțu a primit interzis în Vama Veche. Cum a reacționat premierul când a auzit vestea

Florin Cîțu a primit interzis în Vama Veche. Cum a reacționat premierul când a auzit vestea

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat că va merge în continuare și în Vama Veche, chiar dacă primarul din localitate i-a transmis că nu are ce să caute acolo.

Daniel Georgescu, primarul din Vama Veche, l-a atacat pe Florin Cîțu și a spus că premierul României nu este bine-venit în Vama Veche. Edilul este supărat pentru că a primit bani puțini pentru administrarea localității, din cauza apartenenței la PSD. Politicianul a afirmat că, financiar, au fost ajutați doar primarii din Partidul Național Liberal (PNL).

Premierul nu este dorit în stațiunea Vama Veche, din cauza banilor care au fost acordați pe criterii politice

„Îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, transmisese primarul Daniel Georgescu.

Florin Cîțu a replicat și a declarat că va merge și în Vama Veche, și în oricare stațiune din România, cu scopul de-a promova turismul. Iar supărarea și condiționarea primarului nu sunt justificate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florin Cîțu a răspuns după atacul lansat de primarul din Vama Veche: „Să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte PSD-istă chestia asta”

„Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând. În al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte PSD-istă chestia asta. Se făcea numai pe vremea PSD-iştilor să spui: domnule, îmi dai bani şi ai voie să vii aici.

Eu îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să susţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a afirmat prim-ministrul Florin Cîțu la B1 TV.