Primele imagini cu Roxana Vancea însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel

Primele imagini cu Roxana Vancea însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel

Primele imagini cu Roxana Vancea însărcinată au apărut în spațiul public, la scurtă vreme după ce Evenimentul Zilei a anunțat că fosta vedetă TV așteaptă un băiețel.

Roxana Vancea, fosta asistentă de la Antena 1 și antrenoare de fitness este însărcinată. După ce Evenimentul Zilei a anunțat acest lucru în exclusivitate, primele imagini cu viitoarea mămică au apărut în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Roxana Vancea este căsătorită de aproape doi ani cu Dragoș Paiu, iar acum este însărcinată în trei luni și jumătate, cu un băiețel. Deocamdată, din imaginile difuzate pe postul de televiziune nu se poate observa burtica viitoarei mămici, Roxana Vancea păstrându-și, încă, forma fizică de invidiat.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic”, a povestit Roxana în cadrul emisiunii „Teo Show” unde a venit alături de Milan, băiețelul pe care soțul ei, Dragoș îl are dintr-o relație anterioară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evenimentul zilei a publicat în exclusivitate despre sarcina Roxanei Vancea:

Bomba zilei în showbizz: Roxana Vancea e însărcinată. Fosta vedetă TV așteaptă un băiețel

A devenit cunoscută la matinalul de la Antena 1

Roxana Vancea a apărut în lumina reflectoarelor în anul 2011, când a început să lucreze, împreună cu Răzvan și Dani la matinalul de la Antena1. Ea a devenit noua vecină, înlocuind-o pe Daniela Crudu care fusese concediată în urma unui scandal în care a fost implicată.

În anul 2014 Roxana Vancea a renunțat la emisiune și a pornit pe un alt drum, cu totul difertit. Bruneta a început să predea cursuri de fitness în sala unui prieten foarte bun.

S-a dedicat sportului, a slăbit foarte mult, are un corp tonifiat, seamănă cu al unui culturist. Ea continuă şi acum să meargă foarte des în sala de fitness, dar are şi colaborări pentru diverse proiecte. Promovează saloane de înfrumuseţare, săli de fitness, saloane pentru bronzare şi altele.

În 2019 s-a căsătorit cu Daniel Paiu, într-un cadru restrâns la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Bărbatul a avut un copil dintr-o altă relație, Milan, care s-a apropiat foarte mult de Roxana. Acesta merge peste tot cu ea și se pare că se înțeleg foarte bine.

 

Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac

Înainte de a-și cunoaște actualul soț, Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac, vedeta de la iUmor. Cei doi s-au cunoscut pe pe platourile de filmare ale emisiunii iComedy, iar relația lor a evoluat evoluat rapid. Mult timp, cei doi și-au consumat dragostea în lumina reflectoarelor, fiind preferații tabloidelor.

De altfel, aceștia nu au ratat nici un moment pentur a intra în atenția publicului, postând numeroase imagini și clipuri în care se prezentau în ipostaze tandre.

Cuplul părea perfect, însă lucrurile nu au mers. Ruptura s-ar fi produs din cauza lui Mihai Bendeac, care nu și-ar fi dorit căsătoria, mărturisea la momentul despărțirii Roxana Vancea.