Rapid promovează în Liga 1 după 6 ani de așteptare

Rapid promovează în Liga 1 după 6 ani de așteptare

Rapid a promovat matematic în Liga 1. Giuleștenii profită de remiza dintre ASU Poli Timișoara și CS Mioveni, scor 2-2.

Potrivit clasamentului Ligii 2, FC Rapid este pe locul doi, în Play-off cu 49 de puncte. În urma sa CS Mioveni cu 45 de puncte nu poate recupera, iar Rapid va rămâne pe locul secund până la finalul campionatului. Astfel va fi pe un loc eligibil pentru promovarea în Liga 1.

Rapid revine în Liga 1 după șase ani de pauză, în care a evoluat în ligile inferioare. După revenirea lui Mihai Iosif pe banca tehnică, în luna martie a acestui an, giuleștenii au avut o serie impresionantă, cu cinci victorii consecutive. Ulterior, Rapid a făcut mai mulți pași greșiți, inclusiv două eșecuri contra celor de la U Craiova 1948 (0-1) și Dunărea Călărași (2-3), dar au rămas pe loc direct promovabil.

Rapid a promovat matematic în Liga 1, după ce CS Mioveni a obținut doar un punct în duelul cu ASU Poli Timișoara, contând pentru penultima etapă din play-off-ul Ligii 2, scor 2-2.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sărbătoare la meciul cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, Adrian Mutu, Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe au fost surprinși în tribuna parcă neîncăpătoare de la Buftea.

La gardurile stadionului se află suporterii Rapidului, care sărbătoresc revenirea echipei în Liga 1 după șase ani.
Rapid este condusă în acest moment de Universitatea Craiova cu 3 - 1, dar chiar și la acest scor, este promovată în Liga 1.