Lui Marcel Ciolacu i-au țâșnit banii din sacou, în direct. Momentul a creat isterie pe internet

Lui Marcel Ciolacu i-au țâșnit banii din sacou, în direct. Momentul a creat isterie pe internet

Marcel Ciolacu a fost surprins cu banii la vedere, într-o conferință ce s-a desfășurat, astăzi, la sediul Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, cu banii la vedere. Un moment care a făcut deliciul presei și „internauților” în ultimele ore. La scurt timp după ce șeful social-democraților a apărut într-o conferință de presă. Din neatenție, Ciolacu a lăsat la vedere câteva bancnote „mari”. Iar momentul a fost surprins și de camerele televiziunilor, și de fotoreporterii prezenți la conferința de presă.

După ce pe Facebook au apărut numeroase postări și comentarii cu ipostaza prinsă la conferința liderului PSD, Ciolacu a reacționat. El a postat pe rețeaua de socializare un comentariu ironic. „Uite, asta înseamnă transparență. Susținem capitalismul românesc!” A transmis Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu și-a lăsat banii la vedere

La conferința cu pricina, Marcel Ciolacu a vorbit despre situația agriculturii românești. Și a anunțat că partidul pe care îl conduce va depune o moțiune simplă. Ce îl va viza pe Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor.” A afirmat Marcel Ciolacu.

Moțiune împotriva lui Adrian Oroș

Moțiunea va fi despusă săptămâna viitoare. la Camera Deputaților. „Am decis să depunem o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva ministrului Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real. Nu mai producem pesticide, îngrășăminte sau semințe.

Nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone. Nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii. Nu ne mai permitem această incapacitate a guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari probleme.” A mai spus Marcel Ciolacu.