Oficial NATO de rang înalt în România, găsit mort într-un complex din nordul Capitalei

Oficial NATO de rang înalt în România, găsit mort într-un complex din nordul Capitalei

Tristan Higgins, oficial NATO de rang înalt în România, a fost găsit mort în Complexul Stejarii din Nordul Capitalei.

Joi seară, Tristan Higgins, cel mai important oficial al  NATO în România a fost găsit mort într-un complex din Nordul Capitalei.

Jurnaliștii de la Antena 3 anunță că Tristan Higgins (50 de ani) a fost găsit mort la duș. Cu doar înainte câteva ore de a muri, acesta a mers la sală, a înotat împreună cu un prieten. După care, acesta s-a dus la duș, loc în care a fost găsit fără suflare.

Potrivit primelor informații, oficialul a făcut un infarct. Poliția Capitalei și parchetul Militar au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza morții, scrie Antena3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oficial al NATO, găsit mort într-un Complex din Nordul Capitalei. Incident similar în vara anului trecut

Amintim că, în luna iulie 2020, Filippos Kritiotis, ambasadorul Ciprului la București, a fost găsit mort în locuința diplomatică.

Oamenii legii au fost chemați să intervină de urgență la reședința ambasadorului Republicii Cipru la București. Un angajat al ambasadei s-a deplasat la locuința ambasadorului pentru a vedea de ce acesta nu răspunde la telefon de mai bine de 36 de ore și a avut neplăcuta surpriză să îl găsească pe diplomat mort, în pat.

La fața locului au ajuns de urgență un procuror, un echipaj de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din București și un echipaj medical, care nu a făcut altceva decât să constate decesul, semnele morții fiind instalate de mai bine de 36 de ore.

La momentul respectiv, surse judiciare din cadrul Poliției Capitalei au declarat pentru EvZ că pe cadavru nu existau semne de violență. De asemenea, lucrurile din casă nu lipseau de la locul lor și nu există alte indicii că ar fi vorba despre o crimă.

Moartea subită a ambasadorului Filippos Kritiotis a fost anunțată în Cipru, de către Ministerul de Externe: „Cu tristețe și emoție profundă ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg, ambasadorul Republicii Cipru la București, Filippo Kritiotis, care a murit brusc duminică dimineață” arata comunicatul publicat pe site-ul pio.gov.cy.