Alertă la metroul din București. S-a aruncat pe șine. SMURD a intervenit de urgență

Alertă la metroul din București. S-a aruncat pe șine. SMURD a intervenit de urgență

Tentativă de sinucidere la stația de metrou Dristor 2, miercuri după amiază! O tânără a fost salvat în ultima clipă de la moarte.

Tentativă de sinucidere la stația de metrou Dristor 2, miercuri după amiază! Clipe de coșmar, miercuri după amiază, la stația de metrou Dristor 2. O tânără s-a aruncat pe șine. Aceasta a fost salvată de la moarte în ultima clipă.

„Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător.

Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă .Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran”, transmite Metrorex.

Tentativă de sinucidere la stația de metrou Dristor 2. Mesaj al directorului general Gabriel Mocanu

„În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

Incident similar în luna noiembrie

La sfârșitul lunii noiembrie, o persoană a încercat să se sinucidă la metrou, în stația Păcii, anunța  Metrorex. În urma tentativei de suicid, circulația între stațiile Politehnica și Preciziei s-a desfășurat în sistem pendulă.

Potrivit unui comunicat transmis presei, Metrorex informează că, pe data de 26.11.2020, începând cu ora 14:47, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 3 de metrou: se circulă în sistem pendulă între stațiile Politehnica și Preciziei în urma unei tentative de suicid.

După doar câteva zeci de minute, Circulaţia garniturilor între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reluată în condiţii normale.

CITEȘTE ȘI BREAKING NEWS. Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR

CITEȘTE ȘI Vești bune de la OMS! Cazurile de COVID-19 sunt în scădere pentru prima dată