Evenimentul Zilei > Actualitate > Sinucidere în stilul vechilor samurai. Un bărbat din Târgu Jiu și-a făcut harachiri
Sinucidere în stilul vechilor samurai. Un bărbat din Târgu Jiu și-a făcut harachiri

Sinucidere în stilul vechilor samurai. Un bărbat din Târgu Jiu și-a făcut harachiri

Sinucidere în stilul vechilor samurai într-o locuință din orașul Tîrgu Jiu. Un bărbat de 56 de ani și-a pus capăt zilelor, nu înainte de a lăsa un carnet cu însemnări pentru mama sa.

Sinucidere în stilul vechilor samurai la Tîrgu Jiu.

Un bărbat din Tîrgu Jiu și-a pus capăt zilelor asemenea vechilor samurai japonezi. În vârstă de 56 de ani, acesta s-a înjunghiat în abdomen, cu un cuțit. A făcut-o în baia apartamentului său dintr-un cartier din oraș.

Cadavrul a fost descoperit, într-un lac de sânge, de mama bărbatului. Femeia a alerta poliția care a constatat decesul. În urmă, sinucigașul a lăsat și un carnet cu însemnări destinate mamei sale.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că un bărbat de 56 de ani din localitate era căzut în baia locuinţei. El prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui. În locuinţă a fost găsit un carnet cu menţiuni făcute de victima, adresate mamei sale”, au arătat reprezentanții Poliției din Tîrgu Jiu.

Cadavrul sinucigașului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea realizării necropsiei. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele sinuciderii.

Moarte misterioasă la Arad

Actul de sinucidere în stilul vechilor Samurai, nu este singurul din această zi. Tot în cursul zilei de joi, 26 ianuarie, un profesor din Arad, Ștefan Alexandru, a fost găsit mort, împușcat, în locuință. Acesta, fost director al Colegiului Național „Moise Nicoară” ar fi murit împușcat cu arma de vânătoare. Apropiații săi susțin că profesorul era în depresie și suferea foarte mult din cauza morții soției sale.

Din primele cercetări, poliția a concluzionat că fostul profesor de fizică s-ar fi împușcat în cap. De altfel, arma de vânătoare a fost găsită alături de cadavru.

Comisarul-şef Adrian Şimon, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a declarat că bărbatul era vânător autorizat şi deţinea legal arma de vânătoare.

„Din primele cercetări rezultă că a fost o sinucidere”, a precizat polițistul.

Ștefan Alexandru era pensionar de un an de zile. El și-a pierdut soția în toamna anului trecut și de atunci nu și-a mai revenit. Chiar dacă avea un fiu stabilit în Franța, fostul profesor se simțea singur și deprimat, iar acest lucru l-a făcut să-și pună capăt zilelor.