Un echipaj de poliție a fost atacat brutal cu bâte și pietre! VIDEO

Un echipaj de poliție a fost atacat brutal cu bâte și pietre! VIDEO

Un echipaj de poliţie, care a intervenit într-un scandal casnic în cătunul Ponorâta din județul Maramureș, a fost atacat brutal de localnici.

Atac la poliție! Un echipaj de poliţie, care a intervenit într-un scandal casnic în cătunul Ponorâta din județul Maramureș, a fost atacat agresiv de localnici. Echipajul fusese solicitat pentru o intervenție de aplanare a unui conflict domestic, potrivit Agerpres.

În consecință a fost necesară intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor, a informat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit oficialului, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au intervenit la un scandal în familie petrecut în Ponorâta. Ajunși la faţa locului poliţiştii au identificat apelanta, o tânără de 23 de ani şi pe concubinul acesteia, de 21 de ani.

Atac la poliție! Agresorii au fugit imediat

"Poliţiştii au aplanat scandalul, iar în momentul în care aceştia au vrut să plece de la locul evenimentului, tânărul a adresat ameninţări poliţiştilor, moment în care aceştia au coborât din autospecială pentru a-l conduce la sediul poliţiei. În acele momente, alte 3 persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani au lovit autospeciala de poliţie cu bâte şi pietre, după care au fugit. În sprijinul poliţiştilor s-au deplasat la faţa locului luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi pentru aplanarea situaţiei", a spus Cecilia Grozavu.

A fost chemat în ajutor și echipajul canin din cadrul IPJ Maramureș, relatează presa locală. Autospeciala de intervenţie a fost spartă de pietre, precizează jurnaliștii locali.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Maramureş a adăugat că 11 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş pentru audieri. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Atac al romilor din județul Sălaj, în plină stare de urgență

Pe 29 aprilie 2020, în plină stare de urgență, un echipaj al Jandarmeriei Sălaj a fost atacat cu pietre de romii din localitatea Pustă Vale. Aceasta aparține de orașul Șimleu Silvaniei.  Echipajul intervenise în urma unei solicitări prin 112,

Pentru restabilirea ordinii publice au fost nevoie de intervenția a încă 3 echipaje de jandarmi, mai multe echipaje de poliție din Șimleu, dar și de un echipaj de mascați (foto).

Foto, video: VasileDale.ro