Gigi Becali s-a jucat cu focul la FCSB. Finanțatorul a plătit abia în ceasul al 12-lea, strâns cu ușa

Gigi Becali s-a jucat cu focul la FCSB. Finanțatorul a plătit abia în ceasul al 12-lea, strâns cu ușa

Finanțatorul Gigi Becali putea să creeze probleme echipei sale, FCSB, dar s-a achitat de datorie în ceasul al 12-lea.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a încheiat forțat conflictul avut cu Adi Popa și Alexandru Stan. El a pierdut procese cu cei doi foști fotbaliști ai „roș-albaștrilor”. Aceștia dăduseră clubul în judecată, pentru că fuseseră băgați în șomaj. Decizia a fost luată anul trecut, din cauza întreruperii campionatului. Pauză impusă ca mai peste tot în lume de pandemia de coronavirus. Adi Popa a încasat 52.500 de euro, Alexandru Stan a primit 22.500 de euro.

Gigi Becali putea provoca probleme la FCSB, dacă nu plătea

„Au avut termene de plată și acesta fost ultimul. Într-un final e OK că s-a terminat acest proces și că mi am primit drepturile”. A declarat mijlocașul Adi Popa pentru sport.ro.

Gigi Becali a aștepta până în ceasul al 12-lea ca să se achite de aceste datorii. Deși finanțatorul știa bine că nu poate să ocolească plata. În caz contrar, FCSB ar fi avut de suferit pentru că s-ar fi ales cu o depunctare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali s-a supărat anul trecut pe Adi Popa, atunci când a aflat că fostul jucător va deschide proces. Finanțatorul a motivat că el nu plătește atât timp cât jucătorii sunt inactivi. Nu muncesc, pentru că jocul a fost întrerupt.

Nu a vrut să plătească jucătorii aflați în pauză forțată

„Eu nu dau bani necuveniți! Eu dau bani dacă muncești. Două luni de zile nu s-a lucrat, s-a stat în COVID. Nu s-a stat în COVID? Păi e vina mea? Am adus eu COVID aici? Nu e vina lui, dar nici vina mea. Dacă tu ai stat degeaba, cum să iei bani? Ai ceva la cap? Vrei bani pe degeaba? Fără muncă? N-ai cum să iei bani degeaba! Iei bani degeaba, dar cum zice statul, adică de șomaj. Cum să-ți dau eu 20.000 într-o lună, dacă n-ai muncit deloc?” Spunea latifundiarul din Pipera. El era deranjat și pentru că Popa a ieșit în public să se plângă.

„Du-te la Comisie, dar ce cauți la televizor? S-a dus la televizor să vorbească. Vai, ce supărat era el! L-am luat de la Chiajna, nu știa nimeni de el, l-am făcut milionar.”

Un alt fotbalist care trebuie să primească bani de la FCSB este portarul Cristi Bălgrădean.