Tragedie în România. Un copil de 10 ani i-a dat foc, din greșeală, surorii sale. Victima a murit

Tragedie în România. Un copil de 10 ani i-a dat foc, din greșeală, surorii sale. Victima a murit

Episod horror petrecut într-o comună din Iași, acolo unde un copil în vârstă de 4 ani și-a pierdut viața din cauza unui accident.

Tragedie pentru o fată de 4 ani, dintr-o comună aflată în județul Iași. Copilul a murit marți noaptea, în localitatea Popești, după ce a luat foc. Cel mai mare dintre copii familiei a deschis o sticlă cu diluant, a început să se joace cu ea prin cameră, iar un incendiu a izbucnit din cauza câtorva picături care au sărit în sobă.

Copilul s-a speriat, pentru că s-a trezit cu sticla în flăcări, a aruncat-o pe pat, acolo unde se afla sora ei mai mică, în vârstă de 4 ani. Acesteia i s-au aprins hainele.

Medicii nu au mai putut să-i salveze viața

Ne puteți urmări și pe Google News

Părinţii au reuşit cu greu să stingă focul iar copila a ajuns la spital, cu arsuri în proporție de 60% din suprafaţa corpului. Imediat după ce a fost internată, ea a fost transferată în blocul operator, acolo unde s-au efectuat manevrele chirurgicale de urgență. Din păcate, copilul avea arsuri pe căile respiratorii şi prezenta saturații foarte mici ale oxigenului în sânge. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, victima a decedat miercuri. Familia victimei se afla în evidența Primăriei din Popești, din cauza condițiilor sărăcăcioase în care își ducea existența.