Înlăturarea lui Trump lasă cale liberă Marii Resetări

Înlăturarea lui Trump lasă cale liberă Marii Resetări

Membrii elitelor politice globaliste, precum șefa Comisiei Europene și fostul secretar de stat american John Kerry, îl văd pe Joe Biden ca pe motorul instaurării Noii Ordini Mondiale.

Cu ocazia unei mese rotunde organizate de către Forumul Economic Mondial, John Kerry, fostul secretar de stat al lui Barack Obama, a declarat că, odată ajuns președinte, Joe Biden este gata să adere din nou la Acordul de la Paris privind climatul și să fie motorul Marii Resetări.

„Noțiunea de resetare este mai importantă ca niciodată”, a spus Kerry. „Personal, cred că suntem în zorii unor vremuri captivante.”

Fostul șef al diplomației americane a adăugat că „nu este suficient” ca Statele Unite să revină în Acordul de la Paris.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Știu că Joe Biden crede și el același lucru. Pentru Statele Unite nu este suficientă readerarea la Acordul de la Paris. Pentru noi nu este suficient să facem minimum din ceea ce (acordul) impune.”

Și John Kerry a adăugat:

„Administrația Biden se va concentra pe fiecare sector al economiei americane. Obiectivul este ca în 2035 să atingem neutralitatea cu privire la energie și la producție… Suntem gata să revenim și să contribuim la ridicarea ștachetei la Glasgow (unde va avea loc viitoarea conferință privind climatul – n.r.) pentru a accelera această incredibilă capacitate de transformare în sectorul privat.”

Joe Biden a adoptat deviza Marii Resetări – Build Back Better („Să reconstruim mai bine”) – ca slogan electoral pentru alegerile prezidențiale.

La masa rotundă a participat, printre alții, și Ursula vor der Leyen, președinta Comisiei Europene. Aceasta a declarat că UE este nerăbdătoare ca Biden să readucă Statele Unite în cadrul Acordului de la Paris, numindu-l pe acesta „președinte ales” și un „prieten la Casa Albă”, deși nu a câștigat încă alegerile.

Cooperarea dintre potențiala administrație Biden și Comisia Europeană, consideră Von der Leyen, trebuie să cuprindă și redactarea unui „nou set de reguli pentru economia digitală și societatea digitală”.

Și șefa executivului UE s-a declarat entuziasmată de formidabila oportunitate oferită Marii Resetări:

„Așadar, acoperind toate domeniile, de la date la infrastructură, dar și discuțiile despre securitate și democrație, tehnologie și fiscalizare corectă – toate aceste subiecte sunt pe masă odată cu schimbarea digitală. Așa că, doamnelor și domnilor, necesitatea unei cooperări globale și aceeastă accelerare a schimbărilor vor fi, ambele, motoarele Marii Resetări. Și văd acest lucru drept o oportunitate fără precedent.”