Stă cu soacra moartă în casă și nu poate merge la morgă pentru a-și ridica soțul decedat

Stă cu soacra moartă în casă și nu poate merge la morgă pentru a-și ridica soțul decedat

O femeie din București este prinsă la mijloc și nu știe încotro s-o apuce după ce și-a pierdut soțul și soacra.

Caz uluitor petrecut în București, acolo unde o femeie a fost nevoită să stea trei zile în casă, cu cadavrul soacrei decedate din cauza coronavirusului. Și asta pentru că la telefoanele de la DSP nu a răspuns nimeni în această perioadă. Femeia ar fi trebuit să meargă la morgă, pentru a ridica trupul soțului, decedat și el din cauza COVID-19.

Bucureșteanca și soacra acesteia au făcut testele după ce soțul, respectiv fiul celor două a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. Cei trei locuiau împreună, soacra a fost confirmată și ea, iar la câteva zile a decedat. Pentru că nu putea nici să meargă la morgă, nici să-și înmormânteze soțul, femeia a sunat la DSP pentru a solicita informații și ajutor.

„Au lăsat-o în casă şi nu i-au spus şi surorii mele dacă este sau nu pozitivă”

Ne puteți urmări și pe Google News

Sora femeii prinsă între ciocan și nicovală a povestit această situație dramatică.

„În momentul în care a venit salvarea, au sunat ei la un număr de telefon ca să le spună dacă e confirmată şi le-a spus, într-adevăr, este confirmată. Au lăsat-o în casă şi nu i-au spus şi surorii mele dacă este sau nu pozitivă. Au plecat şi de atunci noi încercăm să vedem ce facem cu ea! O lăsăm acolo în continuare, cu cadavrul în casă.

În momentul în care a venit salvarea, au sunat ei la un număr de telefon ca să le spună dacă e confirmată şi le-a spus, într-adevăr, este confirmată. Au lăsat-o în casă şi nu i-au spus şi surorii mele dacă este sau nu pozitivă. Au plecat şi de atunci noi încercăm să vedem ce facem cu ea! O lăsăm acolo în continuare, cu cadavrul în casă. La DSP nu răspunde nimeni.

„Vă daţi seama, psihic să stai atâtea ore cu un decedat şi cu soţul decedat nu e foarte simplu. Dar vorbim cu ea la telefon tot timpul”, a spus femeia pentru Antena 3.