Big Brother va fi legal! În orice capăt de țară... Legea a fost promulgată

Big Brother va fi legal! În orice capăt de țară... Legea a fost promulgată

Pe stâlpii de iluminat public vor putea fi montate, legal, oriunde, camere de supraveghere video.

„Revoluție” administrativă la nivel de iluminat public local. Primăriile vor putea monta echipamente de supraveghere video pe stâlpii de iluminat public. Acest lucru a devenit posibil după ce legea a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.

Proiectul de lege, adoptat de Camera Deputaților

Deputatul PSD Andrei Pop a elaborat proiectul de lege care a fost aprobat în data de 29 iulie de Camera Deputaților, care este for decizional.

Ne puteți urmări și pe Google News

Big Brother Coronavirus: Urmărit pe telefon! Orange, Vodafone și Telekom au acceptat

Putin l-a pus la muncă pe Big Brother. Ce se întâmplă la Moscova. VIDEO

Scandal la ”Socola”. Big Brother în cabinetul medicilor

Potrivit inițiatorilor propunerii legislative, stâlpii de electricitate sunt, în cea mai mare parte, construiți și instalați înainte de 1989. Acest lucru inseamnă că actualii proprietari, companiile private sau de stat care dețin stâlpii, îi au în folosință tot din patrimonial statului, al operatorului de energie.

”În înțelesul prezentei legi, sistemul de iluminat public este ansamblul format din puncte de aprindere, cutii de distribuție, cutii de trecere, linii electrice de joasa tensiune subterane sau aeriene, fundaţii, stâlpi, instalaţii de legare la pământ, console, corpuri de iluminat, accesorii, conductoare, izolatoare, cleme, armaturi, echipamente de comandă, automatizare, măsurare, supraveghere video utilizate pentru iluminatul public“, se arată în proiect.

Tehnologia „Big Brother”, la îndemâna hoțilori și obsedaților! Toți suntem în pericol!

Dictatura super-tehnologizată a Chinei a sedus Occidentul?

ANAF, un alt ,, Big Brother”. Va avea acces la toate datele despre conturi

„Unităţile administrativ teritoriale au dreptul de a monta echipamente electronice de supraveghere video pe stâlpii ce compun sistemul de iluminat public cu obligaţia respectării prevederilor Legii nr.190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), cu modificările ulterioare. Fără obligaţia de plată către proprietarul sistemului de iluminat public”, prevede în legea promulgată de Klaus Iohannis, potrivit romaniatv.net.