Sorina Matei, atac la cei care „fabrică probe, distrug vieţi şi vor pensii nesimţite”

Sorina Matei, atac la cei care „fabrică probe, distrug vieţi şi vor pensii nesimţite”

Sorina Matei are un mesaj acid la adresa magistraţilor care au sărit imediat să-şi apere „bănuțul lor nesimțit, căpușat şi nemeritat”.

Sorina Matei: Vedeți? Au ieșit rapiiid pentru bănuțul lor nesimțit, căpușat și nemeritat de la fraieri. Pentru un om nevinovat, pentru probe fabricate, pentru distrugeri de vieți, pentru condamnări ilegale pe care le plătesc cetățenii, n-ar ieși niciunul. #HaiSicktir #Tăieteeeeee!”, este mesajul său.

 Sorina Matei a reacţionat imediat la aflarea veştii că „politicul cel laş a amânat decizia pe eliminarea pensiilor nesimţite ale magistraturii” şi scrie pe social media:

„Aha, politicul cel laş a amânat decizia pe eliminarea pensiilor nesimţite ale magistraturii. Aha, politicul cel laş nu face faţă rebeliunii întregii magistraturi care urlă după coco nesimţit la nesfârşit de la fraieri distrugând justiţia ca serviciu eminamente public, dar încasând coco de la fraieri. Aha, politicul cel laş şi impotent se lasă condus de magistratura avidă de bani şi privilegii, în dauna cetăţeanului jumulit. Aha, dacă sunteţi sclaveţi la magistraţi, că aveţi bube la fel ca ei, atunci să vă conducă magistratura nene”, a comentat jurnalista pe contul personal de socializare.

Jurnalista îi acuză că nu scot niciun cuvinţel despre „achitaţi, clasaţi, condamnaţi pe nedrept, recompensaţi de CEDO”

„Să vă bage la bulău degeaba, să vă fabrice probe, să vă distrugă unul câte unul. În orice democraţie consolidată, legiuitorul ales în mod direct de cetăţean imprimă mersul societăţii, nu castele privilegiate. În faţa lor se răspunde, nu în faţa procurorilor şi judecătorilor. Dacă vreţi să vă conducă magistratura, aşa fără şcoală şi pregătire temeinică, fix cum aţi lăsat-o şi ţinut-o în puf nemeritat de zeci de ani, măcar asumaţi-vă. Niciun cuvinţel de la achitaţi, clasaţi, condamnaţi pe nedrept, recompensaţi de CEDO, justiţiabili tărăgănaţi zeci de ani, niciun cuvinţel de la fraierii care plătesc toate acestea. Nu politicul, că nu Orban plăteşte din averea lui toate acestea, ci din partea fraierilor. Niciun cuvinţel să nu se mai audă de la ăia cu 5 milioane de dosare în sistem anual”, a concluzionat Sorina Matei.

Ne puteți urmări și pe Google News