Ce spune Liviu Dragnea despre prietenia cu Victor Ponta | ”LUMINI ȘI UMBRE”

Ce spune Liviu Dragnea despre prietenia cu Victor Ponta | ”LUMINI ȘI UMBRE”

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus în emisiunea „Lumini și umbre”, difuzată de B1 TV și moderată de Dan Andronic, că vorbește în fiecare zi cu premierul Victor Ponta. „ Din partea mea nu s-a schimbat cu absolut nimic abordarea, relația cu Victor Ponta”, a precizat Dragnea.

”Dar din partea lui Victor Ponta?” l-a întrebat dan Andronic. “Nu cred. N-am văzut, nici n-am simțit”, a răspuns președintele interimar al PSD.

El a recunoscut însă că a existat o tensiune între el și Victor Ponta. “Am fost supărat. Prietenii se mai supără… Gestul lui, pe care în final l-am înțeles, orice om poate să treacă printr-o situație limită. Dar e un gest care ne-a surprins pe toți și ne-a afectat pe toți demisia lui din fruntea PSD”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă s-a gândit în momentul în care a intrat în PSD că va ajunge președintele PSD, Dragnea a răspuns negativ. “Dar, chiar dacă este pentru o perioadă de interimat, pentru mine este o onoare. Nu este ceva necunoscut. De ani de zile, ca și președinte executiv, am gestionat tot ce înseamnă activitate executivă în partid și numai. Dar este onorant. A fi președintele PSD, repet un partid la care țin foarte mult și cu care mă identific, este o onoare”.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, întrebat dacă va candida la Congres, Dragnea a răspuns:  „Asta înseamnă că este o onoare pentru mine și după ce se va stabili exact care va fi data Congresului, cred că trebuie să fie în această toamnă, nu ne putem lungi până după alegerile parlamentare”.

Liderul PSD susține că nu vrea să „sape” autoritatea premierului Ponta. „Nici gând să sap autoritatea primului-ministru, ba dimpotrivă, cu cât premierul este mai puternic, guvernul este mai puternic și guvernarea merge mai bine. Dar sunt acțiuni importante, acte normative importante, cu efecte serioase asupra societății, pe care miniștrii și le asumă și le prezintă”, a spus Dragnea.

El a spus că temele prezentate de miniștrii în fața conducerii PSD sunt discutate cu Victor Ponta și a amintit că nu Guvernul, ci partidul participă la alegeri.

Emisiunea va fi difuzată şi, în reluare, duminică, de la ora 14.00.

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA EMISIUNEA