Ronaldo, văzut de Paris Hilton

Ronaldo, văzut de Paris Hilton

„Prea efeminat pentru gusturile mele” este caracterizarea făcută de Paris Hilton fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, transferat recent de la Manchester United la Real Madrid în schimbul sumei de 93 de milioane de euro, informează cotidianul italian „Corriere dello Sport”.

Cei doi s-au întâlnit de curând într-o discotecă din Los Angeles, au stat de vorbă şi imediat au apărut zvonuri referitoare la o relaţie amoroasă între ei. „Suntem doar prieteni. Este inadmisibil ca de fiecare dată când vorbesc cu un bărbat să se spună că am o relaţie cu el”, a spus moştenitoare imperiului Hilton.   

Potrivit publicaţiei „Daily Star”, o persoană din anturajul lui Paris Hiltona declarat că acesteia îi plac „bărbaţii duri”. „A crezut că prietenii săi vor râde dacă va ieşi cu un băiat care îşi pune flori în păr”, a spus persoana respectivă.

La rândul său, Ronaldo, pentru care echipa Real Madrid a pus o clauză de reziliere a contractului de un miliard de euro, a replicat: „Este adevărat că nu mulţi bărbaţi poartă flori, dar este bine să fii diferit”.

Ne puteți urmări și pe Google News