Crin Antonescu: Oricine ar fi fost susținut de Iohannis avea categoric prima șansă

Crin Antonescu: Oricine ar fi fost susținut de Iohannis avea categoric prima șansă

Fostul lider PNL Crin Antonescu este de părere că orice candidat la șefia partidului care ar fi fost susținut de președintele ales Klaus Iohannis ar fi câștigat voturile liberalilor.

”Nu sunt surprins pentru că e un fenomen universal ca atunci când un președinte face o asemenea propunere, ea are câștig. Oricine ar fi fost susținut de Iohannis avea categoric prima șansă. Eu mi-am menținut opțiunea pentru Ludovic Orban. N-am nicio reținere față de Alina Gorghiu, nu e o persoană lipsită de calități, e tânără, am lucrat împreună”, a spus Crin Antonescu, în direct la România TV.

”Nu pun la îndoială validitatea votului, dar victoria nu ar fi putut fi posibilă fără suținerea președintelui. Eu nu spun că nu e potrivită Alina Gorghiu, dar eu am optat pentru Ludovic Orban, nu înseamnă cu o consider pe dumneaei nepotrivită”, a continuat acesta.

”PNL a dovedit că este capabil să fie primul partid mai mare care să fie condus de o femeie, dar valoarea nu e dată nici de sex, nici de vârstă. Nu am deloc rezerve în a acorda toată încrederea noului președinte. Dacă vom confunda ideea de reformă a clasei politice cu scăderea în vârstă a celor aleși, atunci ar fi trebuit ales Ponta”, a mai spus Crin Antonescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu privire la președintele ales Klaus Iohannis, Antonescu a menționat: ”N-am niciun război cu domnul Iohannis. În ceea ce privește mandatul domnului Iohannis, orice e posibil, nimic nu e garantat, nimic nu e imposibil.”