RISE Project: Unde îşi duce Dragnea amicii din PSD la vânătoare

RISE Project: Unde îşi duce Dragnea amicii din PSD la vânătoare

Apropiaţii liderului PSD, Liviu Dragnea, controlează 79.500 de hectare de fonduri de vânătoare în judeţele Teleorman şi Olt, potrivit unei anchete RISE Project. Totul a pornit de la o asociaţie înfiinţată de Dragnea la sfârșitul anilor ’90 şi printre beneficiari se regăseşte şi fiul lui Dragnea, Valentin, potrivit sursei citate.

Povestea vânătorului Liviu Dragnea începe în 1996, scrie RISE Project, când actualul șef al PSD se lansa în politică și obținea funcția de consilier local la Turnu Măgurele din partea Partidului Democrat. În același an a devenit și vânător cu acte-n regulă. A primit legitimație de la Asociația Vânătorilor și Pescarilor Teleorman, scrie Rise Project.

În 1998, Dragnea a înființat Asociația Vânătorilor și Pescarilor Turris (AVPS Turris) cu sediul în incinta hotelului Turris, hotel privatizat și preluat ulterior de soția lui, Bombonica. În 2010 se înfiinţează, într-un sediu al Tel Drum, Asociația Proprietarilor de Terenuri Danubius, adică, un aspirator de terenuri pentru asociația de vânătoare înființată de Liviu Dragnea, potrivit anchetei.

Ancheta a descoperit şi posibile fapte ilegale despre terenurile pe care şeful PSD merge la vânătoare.

Ne puteți urmări și pe Google News