Crin Antonescu a chiulit de la prima acţiune de campanie a USL

Crin Antonescu a chiulit de la prima acţiune de campanie a USL

Deși era anunțată participarea lui Crin Antonescu la acțiunea de sprijinire a candidatului USL la primăria Scorțeni, președintele PNL nu a mai ajuns și l-a lăsat singur pe Victor Ponta.

Copreședinții USL Crin Antonescu și Victor Ponta trebuiau să participe azi la o acțiune de campanie în sprijinul candidatului comun la primăria Scorțeni din județul Prahova. La final, la ora 13.30 după cum anunțase și Biroul de Presă al PSD încă de joi, cei doi urmau să susțină o conferință de presă comună în orașul Ploiești. Crin Antonesci nu a mai ajuns nici la acțiunea de campanie, nici la conferința de presă. A fost doar Victor Ponta, prședintele PSD.

"Domnul Antonescu merge astăzi într-un alt judeţ, ne-am împărţit să încercăm să acoperim cât mai multe judeţe", a încercat Victor Ponta să scuze absența lui Antonescu atunci când a fost întrebat de ce președintele PNL nu a mai venit. Întrebat în ce judeţ se află Antonescu, Ponta a evitat să răspundă. Crin Antonescu este cunoscut pentru desele momente când lipsește de la activități politice. Nenumărate monitorizări ale IPP au arătat că Antonescu este mereu în topul parlamentarilor cu cele mai multe absențe de la lucrările Legislativului.

Ne puteți urmări și pe Google News