Ponta: Voiculescu, din păcate, singura vulnerabilitate a USL

Ponta: Voiculescu, din păcate, singura vulnerabilitate a USL

Preşedintele PSD consideră că ieşirile lui Voiculescu îl avantajează doar pe Traian Băsescu. În replică, liderul PC îi transmite lui Ponta că doar prin "inteligenţă va depăşi propaganda portocalie referitoare la moguli".

Tensiunile dintre preşedintele PSD, Victor Ponta, şi liderul PC Dan Voiculescu au ieşit la iveală, după ce Victor Ponta l-a catalogat pe Dan Voiculescu drept "singura vulnerabilitate a Uniunii Social- Liberale".

"Domnul Dan Voiculescu, din păcate, este singura vulnerabilitate a Uniunii Social- Liberale, iar nimic nu îi face mai bine lui Traian Băsescu decât orice ieşire publică a lui", a afirmat Victor Ponta, într-o declaraţie pentru Ziare.com. Foarte prompt liderul PC i-a dat o replică tăioasă. Voiculescu i-a transmis lui Ponta că trebuie să aibă "inteligenţa" să renunţe la propaganda portocalie referitoare la moguli inventată de Băsescu. "Avem nevoie de inteligenţă de a depăşi un discurs defensiv prin care ne justificăm de "alianţele cu mogulii" şi ne delimităm de "vulnerabilităţile" individuale ale PSD, PNL sau PC, inventate chiar de tabăra portocalie", susţine Dan Voiculescu într-un comunicat de presă al Partidului Conservator. Liderul PC s-a arătat deranjat de desele declaraţii prin care Victor Ponta s-a distanţat de moguli. "Nu există moguli decât în propaganda Băsescu! În rest, în lumea sănătoasă la minte, sunt patroni de presă, unii mai buni, alţii mai răi", a replicat Voiculescu în comunicatul citat. Liderul fondator al PC consideră că Uniunea Social- Liberală este imaculată şi ar avea de pierdut, dacă liderii opoziţiei vor mai prelua criticile formulate de preşedintele Băsescu. "Această Uniune nu trebuie să-şi ceară scuze pentru nimic. În comparaţie cu regimul Băsescu, Uniunea Social- Liberală este imaculată. Am avea de pierdut doar dacă am prelua temele Băsescu. Şi n-o vom face", a conchis Voiculescu. Conflictul mocnit de la vârful noii alianţe a opoziţiei a izbucnit public duminică seară la o emisune a postului TV al lui Dan Voiculescu de unde Victor Ponta a plecat supărat pe atacurile moderatorilor de la Antena 3. Ieşirile lui Dan Voiculescu au fost taxate de un lider PSD. Viorel Hrebenciuc l-a ironizat pe liderul PC spunând că "a dat în bobi" şi-a stabilit data la care Traian Băsescu va fi suspendat din funcţie de parlament.

Ne puteți urmări și pe Google News