Mazăre pleacă la Monaco luând un batalion de manechine şi de ziarişti cu el. Nu se ştie cine plăteste distracţia

Mazăre pleacă la Monaco luând un batalion de manechine şi de ziarişti cu el. Nu se ştie cine plăteste distracţia

Primarul Constanţei va ajunge acolo direct din Brazilia, unde se află în vacanţă.

Nominalizată la Festivalul Internaţional al Cluburilor, eveniment care se desfăşoară în perioada 7-9 noiembrie la Monte Carlo, Monaco, Mamaia aspiră la titlul de "cea mai dinamică staţiune".

Şeful delegaţiei care reprezintă staţiunea Mamaia este primarul Constanţei, Radu Mazăre, însoţit de o echipă numeroasă din care fac parte prieteni de distracţie, zeci de animatoare din cluburile de pe litoral şi o mulţime de ziarişti din presa locală şi centrală, mai ales din televiziuni (Pro TV, RTV, Kanal D, Antena 1).

"Nu ştim cât costă deplasarea, totul este inclus, ne-am luat doar câţiva bani de buzunar, drumul durează 30 de ore şi ne întoarcem vineri, urmând să ajungem acasă dumincă" a declarat un ziarist din delegaţie.

Fetele din cluburi şi ziariştii pleacă spre destinaţie, la prânz, cu un autocar, din faţa Fashion TV Bucureşti. Nelu Mirea, directorul Fashion TV România, este cel care a contribuit la organizarea în această vară la Mamaia a "Fashion TV Summer Festival. "Timp de o lună, evenimentul a combinat parade ale cluburilor din Mamaia cu prezentări fastuoase de modă ale unor designeri români şi străini de renume. Spectacolul prezentat de staţiunea Mamaia la Monte Carlo va consta de altfel într-o paradă de modă a unor cunoscuţi designeri români, printre care şi Cătălin Botezatu, precum şi un program comun a cinci cluburi româneşti de renume", a declarat Nelu Mirea.

Radu Mazăre şi apropiaţii săi nu sunt în ţară. "Ei vin la Monte Carlo direct din Brazilia, unde Mazăre a fost într-o nouă vacanţă" au explicat organizatorii .

Ne puteți urmări și pe Google News