MOMENT DRAMATIC. Traian Băsescu şi zeci de fruntaşi PDL, la înmormântarea soţiei lui Gheorghe Flutur

MOMENT DRAMATIC. Traian Băsescu şi zeci de fruntaşi PDL, la înmormântarea soţiei lui Gheorghe Flutur

Eliza Flutur s-a stins la 53 de ani, după o lungă suferinţă, în urma unui cancer pulmonar. A fost înmormântată lângă Mănăstirea Voroneţ, o mare de oameni participând la funeralii.

O mare de oameni, printre care şi preşedintele României, Traian Băsescu, şi lideri marcanţi ai PDL au fost prezenţi astăzi la înmormântarea soţiei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Funerariile au avut loc la Gura Humorului, slujba oficiindu-se la Biserica Sf. Mihai şi Gavril din localitate, acolo unde a fost depus sufletul neînsufleţit al celei care a fost Eliza Flutur.

În vârstă de 53 de ani, soţia secretarului general al PDL s-a stins din viaţă în noaptea de luni spre marţi, în Spitalul de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava. De ani de zile, Eliza Flutur suferea de cancer.  A fost tratată şi în clinici din Austria, însă boala a răpus-o în cele din urmă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sfâşiaţi de durere, Gheorghe Flutur şi cei doi copii ai săi, Cristian şi Cristiana, şi-au luat rămas bun de la cea mai dragă fiinţă din viaţa lor. Oameni care nu au văzut-o în viaţa lor pe Eliza Flutur plângeau şi ei, impresionaţi de drama acestei femei care a încetat din viaţă la numai 53 de ani.

În cortegiul funerar au fost prezenţi, pe lângă şeful statului, liderul PDL, Vasile Blaga, precum şi  numeroase personalităţi din rândul democrat liberalilor, Emil Boc, Theodor Stolojan, Elena Udrea, Adriean Videanu, Anca Boagiu, Cezar Preda, Ioan Oltean, Sulfina Barbu, Cristian Rădulescu, Traian Radu Ungureanu, Mircea Toader. Eliza Flutur a fost înmormântată în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ.