Angela Gheorghiu, vacanţă cu ie şi catrinţă

Angela Gheorghiu, vacanţă cu ie şi catrinţă

Soprana Angela Gheorghiu este întruchiparea perfectă a divei.

Renumită pentru talentul şi frumuseţea sa, românca este una dintre cele mai curtate interprete de operă ale lumii. Originalitatea şi carisma, precum şi un dezvoltat simţ al perfecţiunii au fost acelea care i-au asigurat succesul fulminant şi recunoaşterea universală.

Zilele acestea, înaintea unui nou sezon concertistic, Angela Gheorghiu se relaxează. Artista a ales ca destinaţie de vacanţă mănăstirile din Maramureş şi din Nordul Moldovei.

Ea a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în port popular din zona Maramureşului, dar şi din timpul vizitei în Cimitirul Vesele din Săpânţa sau de la mănăstirile din Nordul Moldovei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Angela Gheorghiu a fost invitată să cânte, în premieră, în Corea, în opera "Boema" de Puccini. Într-un interviu acordat publicaţiei "The Korea Herald",  soprana spunea: "Sunt multe amintiri care mă leagă de această operă. Este foarte importantă pentru mine pentru că îi ador muzica şi povestea. Aşa că veţi plânge, vă voi face să plângeţi".