Accident grav pe DN1. Doi morți și peste 10 răniți

Accident grav pe DN1. Doi morți și peste 10 răniți

Din primele informații reiese că un autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un microbuz care circula regulamentar. Doi pasageri ai autoturismului au murit pe loc.

UPDATE: Șase persoane au suferit răni grave. Una a fost dusă la Spitalul de Urgență Brașov, iar celelalte cinci, la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Accidentul s-a produs în dreptul localității Nistorești. În prezent sunt mai multe echipaje de Poliție și nouă ambulanțe. Traficul rutier este blocat pe una dintre benzile de urcare spre stațiunile montane.

Din primele informații reiese că accidentul s-a petrecut din cauza faptului că autoturismul ar fi avut viteză și a derapat. În zona respectivă plouă și se scurge apa de pe versanți. Microbuzul se îndrepta dinspre Ploiește spre Brașov, iar autoturismul, marca Volkswagen, venea dinspre Sinaia și mergea către Ploiești.  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență spun că până la acest moment zece persoane care se aflau în microbuz au avut nevoie de îngrijire medicale, iar o parte dintre acestea au fost duse la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News