Ipoteză lansată de un avocat: Refuzul lui Kovesi de a DEMISIONA arată o DISPUTĂ „care pe care” între Iohannis şi şefa DNA

Ipoteză lansată de un avocat: Refuzul lui Kovesi de a DEMISIONA arată o DISPUTĂ  „care pe care” între Iohannis şi şefa DNA

Laura Codruţa Kovesi a anunţat astăzi că nu îşi dă demisia. În acest context, avocatul Lucian Bolcaş a declarat pentru un post de televiziune că acest refuz îl pune într-o mare dificultate pe Klaus Iohannis.

Lucian Bolcaş: ''Din punctul meu de vedere, sunt  trei elemente care îmi dau satisfacție în refuzul doamnei Laura Codruța Kovesi de a demisiona. În primul rând, ar fi fost un ajutor pentru domnul Klaus Iohannis pe care refuză să i-l dea. Apoi se naște o ipoteza interesantă între Kovesi și Iohannis, e o dispută care pe care.

Este un act de normalitate să refuze să demisioneze. Este îndoielnic dacă mai are demnitatea de a-și asuma aceste eșecuri'", a comentat avocatul Bolcaș pentru RTV.

Reamintim că Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi a precizat, vineri, pentru Mediafax, că nu îşi dă demisia şi că nu au fost delegate atribuţiile manageriale, în contextul deciziei Curţii Constituţionale privind procedura revocării sale de către preşedintele Klaus Iohannis.

Ne puteți urmări și pe Google News