Este ȘTIREA ZILEI! Ce spune Elena Udrea despre SARCINĂ

Este ȘTIREA ZILEI! Ce spune Elena Udrea despre SARCINĂ

Potrivit informațiilor apărute recent, Elena ar fi rămas însărcinată în urma unui tratament urmat la o clinică de fertilizare din București.

Mai mult, se spune că aceasta ar fi la a treia încercare de inseminare in vitro, că vizitele ei la clinică s-ar fi îndesit şi că urmează să afle sexul copilului, ceea ce ar însemna că e însărcinată de peste 16 săptămâni. Cu toate acestea, Elena Udrea a negat, la început, informațiile apărute, spunând că este vorba de un „fake news”.

Însă Elena Udrea păstrează misterul. Aceasta a fost prezentă, luni, în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul gala Bute, informează Antena 3.

Întrebată de existența sarcinii, Elena Udrea a păstrat tăcerea și nu a negat acest lucru, fapt ce lasă loc de interpretări.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul ministru Elena Udrea a anunţat luni că va cere recuzarea judecătorului Ionuţ Matei din completul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care se ocupă de dosarul „Gala Bute”, susţinând că acesta este „omul” lui Florian Coldea, se mai arată în sursa citată.