Trump, scandal cu Casa Regală! A apostrofat-o pe „obraznica” Meghan Markle! Declarații incendiare înainte de vizita oficială

Trump, scandal cu Casa Regală! A apostrofat-o pe „obraznica” Meghan Markle! Declarații incendiare înainte de vizita oficială

Donald Trump a fost uimit de comentariile ducesei de Sussex la adresa lui și a dat o replică pe măsură. Analiștii spun că președintele SUA și-a ales atent cuvintele, tocmai ca să sublinieze faptul că ea nu are ce căuta în familia regală.

 

Luni va avea loc o vizită oficială a președintelui Donald Trump în Marea Britanie. La această întrevedere, Meghan Markle a anunțat că nu va participa, motivând starea fragilă a sănătății sale, după ce a născut.

Gurile rele au scos la suprafață imediat declarațiile ducesei la adresa lui Trump, deloc măgulitoare, din perioada alegerilor prezidențiale din 2016.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acestea au fost expuse și în fața președintelui SUA iar acesta a dat o replică acidă: „Nu știam că a spus așa ceva! Nu știam că e atât de obraznică!” Meghan l-a numit atunci pe Trump „un misogin și un dezbinator”.

Totodată, imediat după această replică tăioasă, Trump a completat spunând că „Meghan ar fi o foarte bună prințesă americană și sper că va avea succes”.

Mai mult, pe parcursul discuției, Donald Trump a reacționat la motivul absenței de la vizita oficială invocat de ducesă, spunând „Nu am știut că nu o să participe. Sper că e bine!”. La întrevedere se vor prezenta însă regina și prințul Andrew, prințul Charles și Camilla, prințul William, Kate și prințul Harry.

Meghan a născut în urmă cu câteva săptămâni un băiețel pe nume Archie.

De fapt, îl fentează

Meghan a fost un susținător înfocat al lui Hillary Clinton și într-un interviu realizat în 2016 a declarat că „nu ai vrea să trăiești într-o lume construită de Trump!”

Acesta a fost și comentariul care l-a iritat pe președintele SUA. Meghan a mai spus atunci că „Trump e un divizator, gândiț-vă la femeile care votează. În 2012 partidul republican a pierdut votul femeilor, au scăzut cu 12 puncte. E un număr uriaș și cu un misogin ca Trump, care mai e și foarte vocal pe această temă, cu siguranță va pierde această bucată din electorat. (…) Nu votați doar pentru că e femeie (n.r. Hillary Clinton), dar cu siguranță votați pentru că Trump a arătat ce fel de lume vrea să construiască!”.

Trump și Charles vor vorbi despre vreme

Primul om al Statelor Unite a declara că vrea să discute cu prințul Charles problema încălzirii globale și despre decizia sa de a retrage SUA din acordul de la Paris care are această temă.